„Ana je odigrala svoje?“

Predsednik Vučić iz pedagoških razloga zaoštrio komunikaciju sa premijerkom, tvrde izvori iz SNS za Danas

Ostavite komentar


  1. Bez konkurencije,najbahatija osoba u vrhu SNS je upravo MARIJA OBRADOVIC.Pitajte Kraljevcane koji komuniciraju sa njom kad dodje u Turist ili neko drugo javno mesto.Samo romori o ministarskom mestu koje joj je Aca davno obecao,pravi poslove za muza nevencanog valjda i ogovara partijske kolege.Zivi na podmetanjima i abrovima.A zanje,opskurno na svim poljima.

  2. O celoj strukturi SNS-a mislim sve najgore, ali sam frapiran cinjenicom da Brnabicka ima gori rejting od Stefanovica. Hocu reci prosto je suludo da Stefanovic ima bolji rejting od bilo koga.

  3. Zamislite situaciju u kojoj premijer jedne zemlje traži od predsednika (osobe sa mnogo manjim ovlašćenjia) da bude ambaador u nekoj zemlji. Da pojasnim ukratko, ambasador je činovnik koji i u svom ministarstvu ima barem 7-8 nadređenih (pomoćnike, drž sekretare, ministra), a savki član vlade je iznad njega. To se prosto ne radi, ambasador mora da dočekuje delegacije svoje zemlje, pa sad zamislite kako bi se prema njoj pomnašala npr Z. M. ili neko drugi… To je kao da si bio ministar finansija, onda kažeš u narednoj Vladi ja bih da budem viši savetnik, šef odseka za računovodstvo i reviziju..Ne ide, ne biva.

  4. Biti naprednjak nije stvar političkog identiteta nego opis karakternih mana i slabosti. Ana je to uspela da pomeri na nov nivo gde se to predstavlja i kao stvar seksualnog opredeljenja. Rijaliti vlast sa bahatom i svadljivom gej premijerkom je čak i gej lobistima mnogo. Ceo ovaj cirkus je otišao predaleko ali ne treba misliti da će nakon izbora na mesto premijera doći neko bolji od Brnabićke. Doći će neko još gori a u poređenju sa njim Brnabićka će delovati kao sveta deva Marija.

  5. Ana odlazi ne zato što nekom tamo vučiću je dojadila već zato što napreduje dalje u životu.
    Mnogi su to pre nje radili.

    Pitanje je šta to pa ima sem diplome u rezimeu?
    Kakvi su rezultati minulog rada?
    Budući poslodavci će otkriti.

  6. Da je pametna i hrabra ko što nije da napusti SNS i priključi se opoziciji, to bi joj bio potez života i nastavak uspešne političke karijere. Ušla bi u istoriju. Kakav bi to neverovatan potez bio! Ovako postajući član SNS-a potpisuje svoju političku smrt. Jer kao autokrati Vučićeva sudbina je neizvesna (setimo se Miloševića), a njegovim padom SNS će se srušiti kao kula od karata. Jer, kad od jednog čoveka sve zavisi tu nema budućnosti. Istorija je pokazala. Pogledajte SPS. Više nikada neće biti ono što je bila, a SNS neće ni to biti. Druga su vremena.

    1. A zamisli da se Djilas uclani u SNS, kakav bi to neverovatan potez bio! Usao bi u istoriju.

  7. A ustvsri se radi o nezadovoljtvu Predsednika sto ju je Forbes proglasio 88 om medju najmocnim zenama sveta a on joj je moc ako ne dao ono podigao.

  8. Kakva milina čitati komentare kad više nema „+“ i „-„. Botovi su sad u frci, nema više samo da kliknu i gotovo, sad moraju da kuckaju besmislene komentare a administrator je taj koji kroji javni stav. Ovo je trebalo uraditi pre tri godine, drugačije bi danas stajala stvar sa medijima i slobodom.

  9. Nje problem je što ne deluje ubedljivo kao pojava a kad počne da govori tek onda nastane „haos“ i ta neubedljivost se znatno pojačava.Zrela je za logopeda.

  10. Mi u Sns jedva cekamo da sklone tu nesposobnu zenu. Sramota me da je gledam i slusam. Jedino sto je uradila napunila je dzepove sebi i bratu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.