Anasonović: Đilasa sam upoznala tek kad su počeli protesti 1Foto: Jovan Marković

Vlast uz pomoć svojih medija zaista izvrće stvarnost i mnogim organizatorima protesta u celoj Srbiji kroz laži koje se šire nekada se crta meta na čelo, i to je strašno, izjavila je jedna od organizatora protesta „1 od 5 miliona“ u Beogradu Jelena Anasonović.

U atmosferi straha ova vlast širi mržnju, naziva narod na ulicama fašistima, bitangama i izdajnicima, to čak govori i sam predsednik (Srbije), istakla je Anasonović u intervjuu za Blic.

Ona je konstatovala da danas živimo u Srbiji u kojoj ne postoji čast i pristojnost i dodala da je protest trenutno jedini javni prostor koji je slobodan da se razmenjuju mišljenja.

Komentarišući optužbe vlasti da je „plaćenik“ Dragana Đilasa, ona je rekla da ga je upoznala tek kad su počeli protesti i da je udruženje „1 od 5 miliona“ nezavisno od političkih stranaka.

Uprkos brojnim tabloidnim lažima o meni, čak i izjavama državnih funkcionera da sam strani ili nečiji plaćenik, albanski lobista, navodno nosim jakne od par stotina hiljada dinara, da sam instruisana i radim po nečijem nalogu, ja sam devojka koja živi prosečnim studentskim životom, rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari