Anasonović: Pauza za Uskrs nije opcija

Sagovornici Danasa o tome kako će praznici uticati na protestna okupljanja

Ostavite komentar


  1. Ma šta je sa njima,ljude će maltretirati i za vreme verskih praznika…strašno!!!

    1. Nikoga „oni“ ne maltretiraju. Ljude dolaze svojom voljom. Naprotiv, vlast je ta koja maltretira i ona mora da ode kad tad. Ako to ne razumes, zao mi te je.

      1. Da bi došao Đilas koji bi uveo državni kapitalizam, nacionalizovao preduzeća i poljoprivredna dobra. Neka hvala!

    2. Manči je botulja a ne neko ko ima stav, tako da nemojte da se palite na SNS botove….

    3. Koje ljude? A šta su oni koji šetaju? Životinje? Neljudi? Aj cuti tu, pokri se ušima! Tebe VLAST maltretira al ti to ne možeš da shvatiš.

  2. Sramota je što ste dozvolili da vas vode oni koji su nekad bili na vlast a sad su opozicija. Izmanipulisaše vama samo tako. A to dal ste strani plaćenici ili ne, to će se tek utvrditi.

    1. TAko je Odissej. Za svaki slucaj, stavi ti njih pod prismotru jer su sumnjivi. Ne razumem koja je razlika biti strani placenik ili domaci placenik ?! Osim mozda u velicini sendvica.
      E da za kraj, sramota je sto si dozvolio da te vode oni koji su nekada bili opozicija a sada su vlast.

    2. Ne lupetaj botino. Boško Obradović nije bio na vlasti. A pogotovu nije ova Anasonovićka..

  3. Naravno da nastavljamo proteste… jos zesce, jos masovnije… nema povlacenja, u suprotnom svi mozemo da se selimo iz ove banana drzave !

    1. Što mnogi već rade, a tek će da rade!
      Onaj cirkus u prošli petak je bio ne može biti jasnija poruka: ko nije s nama, može samo da se pakuje i pali odavde jer mi nemamo nikakvu nameru da bilo šta menjamo, nama je dobro!

  4. Zbog ove bezobrazne devojke ja sam prestao da idem na proteste. Neću da stojim iza osobe kaja beskurpulozno provocira obične policajce kojima je neko naredio da stoje na ulici i pri tome se snima mobilnim telefonom. U njoj vidim drugu Zoranu Mihajlović. Dok nju stavljate u prvi plan ja šetati neću.

    1. Hahahaha, strašno. Zadivljujuće je kako neko ko ne poseduje osnovnu moć rasuđivanja može da funkcioniše u opšte. Ti odustaješ od protesta za sopstvenu budućnost zbog animoziteta prema jednoj osobi. Kako površno. Ali bez brige, sendviča će uvek biti.

    2. Ako si ti proveo na nekom protestu više od pola minuta, ja sam Petar Veliki. A ti si bot čije će odsustvo veoma uticati na masovnost i efikasnost protesta. Mislim, u pozitivnom smislu…

  5. Normalna stvar ko jos ide na proteste za vreme praznika a jos su i protesti uzaludni.

  6. A zašto se gospođica postavlja kao da se nešto pita oko toga kad će protesta biti, a kad neće? Da li je ona motiv ljudima da dođu na protest? Ili su to „lideri“ iz SzS, umesto kojih priča? Niko od njih ne želi da PREDSTAVLJA LJUDE, svi bi kao i preCednik samo da VODE OVCE…

    1. Zasto se pita? Zato sto se bori protiv ove posasti direktno, otvoreno, i hrabro. A ne kao ti koji sedis i botises. Te bi da poverujemo da si “iz EU”. Vama botovima nista vise nije sveto. Od vas je i Bog digao ruke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.