Anasonović: Sve što sam želela da izbegnem se desilo

Neobična rasprava na društvenim mrežama bivših saboraca iz "1 od 5 miliona"

Ostavite komentar


      1. Borba protiv jednoumlja NA SVIM STRANAMA ali na civilizovan, neostrašćen, kulturan način kako nas je godinama učio profesor Mićunović – e to je prava demokratija.

    1. A,šta li su drugi tek dobili?Nego,nije to tako loše kao što izgleda,sad će cene da skoče…ili možda neće,jer izbore bojkotuju samo Boškić i Jeremić, a ostali izlaze,neki kao “G.G.“ (Grupa Govradjana),neki kao “N.N“ (Niko Normalan),neki kao “021“ (ima nas 21)…ali,bojkot je uspeo,vežba je završena a crveni su pobedili plave.Ocena,“Vrlooo dobroo“! “Služimo za Sebe“!!! (SzS)

      1. I posle smo se smejali kada je vlast pravila proteste protiv opozicije…

        Zaista ste nerevovatni. Hvala Bogu, pa više nemate ništa sa potestima, dosta više vaših gluposti.

        Vidimo se u subotu!

      1. A šta je to dobila rektorka? Je l’ trebala da ćuti na dokazani plagijat?
        Nemate trunke srama.

    1. Ajde što se svadjaju,ali što kradu jedni od drugih…šta li bi tek pokrali da imaju malo vlasti.Marsovac očigledno nije dobio mobilni, a džabe je preskakao ogradu.

    1. Svaka cast, malo zajebancije I sve je rude aweiking, da se pojavi Sam che gevara na izborima me bi presai cenzus, pozdrav iz austrije

  1. Zašto niste pitali iskusnije kako se bavi pokretanjem naroda? Ovo je infantilno i nedoraslo borbi koju tvrdite da vodite.

    1. Uf uf a ti su izbori kao bili primer demokratičnosti i slobode.

      1. Tačno, ali su tada barem žuti i „pošteno“ pobedili na mojoj opštini ozbiljnom većinom, i ono što su pričali, nije imalo dodirnih tačaka sa onim što su radili kada su pobedili. Otvorili firme, pooženili se sa voditeljkama i glumicama, narodne kancelarije koje su obećali nisu ni otvorene itd itd.
        Da su svi isti – nisu, ali za sve važi isto pravilo: „obećanje, ludom radovanje“.

    2. Pa zato nam je ovako sto vas 50% ne volite nikoga i onda imamo kriminalce na vlasti.Nisu svi isti neki su lopovi,neki ubice a neki samo nisu sposobni a neki su u manjini

  2. One kao da su u trecem osnovne. Znam da uz mladost ide i nezrelost, ali ovo je malo previse.

  3. Telefen ocito dobrovoljno predat u posed trecem licu, sta moze da policija tu da uradi? Jelena, malo realnosti, molim, ljudi vam se smeju.

    1. Uuuu – to bi bilo dobro!
      U stvari – to se i desilo…
      Pokupili donacije, namestili se u odborima i partijicama – leba bez motike… I? Kraj…
      Samoubistvo opozicije…

  4. Pare koje si dobila brzo će da odu, ono što će ti ostati jete prljav obraz koji više ičim nećeš moći da očistiš! Tako ti to ide sa dostojanstvom, ne mogu ti ga oduzeti, moraš ga sama pogaziti, ali kada ga jednom izgubiš ičim ikada ne možeš više da ga povratiš.

  5. Ova zelena nejač prodaje se za telefon, šta je za tajkuna jedan telefon, eto ko su prvenci protesta

    1. A gde je komunoradikalska nejač? Na vlasnim političkim kurs akademijama na kojim uče kako polupismeni sa srednjom školom upravljati zarobljenom državom i njenim zarobljenim i sluđenim građanima. Naravno sve se to radi u tajnosti i pod budnim čuvarskim okom službe i šljam medija koji o tome mukajet.

  6. Vucic ako zazeli ovde moze vladati dozivotno. Deco manite se politike, ne znate gde udarate.

  7. Izgleda kako je mnogo veca problem da objasne taj telefon za koga nikoga nije briga, nego zasto su izigrali sve te ljude i preleteli Vucicu, jer je to u Srbiji vec dugo jedina alternativa odlasku u inostranstvo. Pratimo vas i gledamo koje ce titule i fotelje po Javnim Preduzecima Aca podeliti Vukadinovoj i Drugovima za pokazanu lojalnost, i odlicno obavljenu politicku sabotazu nad gradjanima Srbije…

  8. Ja sam se ovakvim stvarima bavio dok sam bio razredni starešina jednom odeljenju sestog razreda osnovne škole…

  9. Nešto mi stvarno nije jasno što ovaj marsovac mora biti začin u svakoj supi. Još marsovac nije shvatio da je potrošna roba.

  10. Kakve su ovo priče, da ne veruješ šta čitaš… svađaju se oko jednog telefona, kao deca u zabavištu. „On mi uzeo igračku vaspitačice! Nisam, ona mi je dala! Neće da mi vrati! Nije hteo da uzme!“. Svašta. Činjenica da diskutuju na ovu temu, dovoljna da ih diskvalifikuješ kao ozbiljne ljude.

  11. Na jako širokom planu svi smo mi nedorađene tetke. Kad sam prvi put gledao klip kako baba plače za Vučićem (baba plače od sreće jer Vučić dolazi u selo) meni je bilo normalno da neko plače od sreće je u njegovo selo dolazi srednjovekovni apsolutni vladar svih feudalaca i paora. Kad me je zdrav razum udario u glavu shvatio sam da u svima nama živi nedorađena tetka. Svi smo mi pomalo nedorađene tetke i baba koja plače od sreće za Vučićem ali ne smemo da ostavimo omladinu na cedilu a to uvek uradimo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.