Anita Mančić odgovorila Martinoviću: "Sebe smatram neuspešnim čovekom, ali vi ste zli nečovek" (VIDEO) 1Foto: Screenshot/YouTube/ K1 Televizija

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović nedavno je izneo niz uvreda na račun opozicije, a istom prilikom i uvredio brojne građane koji nemaju decu.

Martinović je tokom jučerašnje sednice ušao u sukob sa predstavnicima opozicije, te ih je napao da nemaju pravo da budu zastupnici ni roditelja, a ni ubijene dece u školi „Vladislav Ribnikar“.

Martinović je potom nastavio sa vređanjem opozicije navodeći da se „raduju što se desila jedna takva nezapamćena tragedija“.

Burne reakcije izazvala njegova izjava kojom je direktno targetirao sve one koji se nisu ostvarili u ulozi roditelja.

„Ja hranim troje dece, pa šta vi hoćete da kažete da samo vi imate i volite decu? Hoćete da sada nabrajamo ko od vas niti je u braku niti ima decu, nego umesto dece hrani kuče, mače i zlatnu ribicu ribicu. Kako vas bre nije sramota“, rekao je Martinović na sednici.

Ovakva nedolična izjava jednog ministra tokom sednice izazvala je negativne komentare, a mnoge ličnosti istupile i pružile podršku svima koji su na ovaj način prozvani.

Među njima je i dramska umetnica Anita Mančić, koja se godinama borila za potomstvo i o tome više puta otvoreno govorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Mancic (@anitaaaaaaman)

Ona se na svom Instagram profilu javno obratila Martinoviću, a njene reči naišle su na veliki odjek.

„Aleksandre Martinoviću, ja sam Anita Mančić. Do juče u parlamentu šljam, a danas se osećam mnogo gore. Ja nemam decu, pokušavala sam pomoću veštačkih oplodnji da ih dobijem i nisam uspela. Sebe smatram neuspešnim čovekom, ali vi ste jadni, gadni, bedni, zli nečovek. Iako do juče nisam imala smisao života, danas ste mi ga dali, a to je da vas upoznam“, rekla je Anita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari