Anita Mančić odgovorila Martinoviću: „Sebe smatram neuspešnim čovekom, ali vi ste zli nečovek“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Zasto draga Anita zelite da upoznate jednu takvu gnusobu?Ta mante se corava posla.

  2. SNS se je zlo Srbije a Martinović je samo jedan od njih .
    Banda koja je okupirala medije vlada Srbijom

  3. Anita Mančić je vrhunska umetnica. Često gledam predstave u pozorištu samo da bih gledala Anitu Mančić a Martinović je zao i naopak, i trudim se da mi ne zagađuje život svojim zlom.

  4. Draga Anita, godinama Vas obozavam i smatram Vas ozbiljnim profesionalcem. Strasno mi je zao sto Vas je ona nakaza povredila, ali samo kada bolje pogledate osobu koja je to izgovorio, shvatite da je svaki komentar suvisan.

  5. Takvim karikatura a poput ovog zle nakaze radikalske trebalo bi zabraniti pristup javnom menju. .

  6. Anita,Vi niste neuspešni i nikada nemojte to reći da ste neuspešni što niste majka. Niko nije neuspešan, niti je manje vredan zato što nema decu. A za ovog Martinovića to je dno-dna, i da jeste nečovek i zlo.

  7. Puno je svega i svačega u javnom živodu čega nije pošteđen ni parlament. Čini mi se da se svi oni baš takmiče u ovakvim nebuloznim izjavama (mislim na obe strane), jedino što nemamo za ovakvo ponašanje pravi kantar, „onaj što se meri grojze za pijacu“!

  8. Ovo je prevršilo svaku meru,taj čovek zaista ne zaslužuje bilo kakav komentar,da se lično pitam on nebi došao ni do stepeništa te skipštine,pa mene je sramota jel sam javno podržvao SNS ali pitam se šta dalje,kud ovo vodi,pa zar SNS nema ljudi koji mogu komentarisati na lep i kulturan način opoziciju,pa zar zakonodavna vlast zaista se stavi u ulogu Rijalitija,ostaje mi da ne poverujem u to

  9. Ovakvi odgovori su izuzetno štetni, jer deligitimizuju ljude koji su odlučili da nemaju decu. Stiče se utisak da je jedini prihvatljiv razlog za nemanje dece medicinska nemogućnost. To je izuzetno zatucano i retrogradno stanovište.

  10. Због таквих као Мартиновић а има њих на жалост већина у влади млади људи не желе да имају децу јер до својих четрдесетих нису се запослили (нису чланови странке), немају могућности да добију кредит за стан (раде углавном на одређено време или не раде (знам много пријатеља моје деце који су као и они са факултетом и правим докторатом још увек без посла, разочарани празним речима владајуће партије

  11. Bravo,Carice! Puna podrska. Da se ovakvi i njemu slicni sklone zauvek sa mocnih pozicija. Sramota, ko nam je sve u vladi. Jadno i bedno. Pozdrav vama draga Anita, zelim vam sve najbolje ♥️

  12. Poštovana i divna Anita Mančić, taj beskrupulozni ministar u rodnoj Rumi ne sme da otvori prozor na autu kada ga je moj suprug hteo da pita kako se zove ulica u kojoj smo se zatekli na semaforu. Toliko o njegovom integritetu, hrabrosti i težini onoga što kaže!

  13. Gospodjo Mančić,
    deca jesu blagoslov i najlepša stvar na svetu.Ali nemati ih ne znači biti neuspešan čovek.Ostavite taj naziv onima koji ga zasluzuju kao dotični koji vas je svojim izjavama povredio.Sve najbolje Vam zelim i glavu gore!

  14. Da je Brnabiceva prava premijerk a Matinovic bi bio izbacen na ulicu bez ikakvih prava
    Ali mi imamo placenike za ministre koji samo pljackaju ono malo sto nam je ostalo,ako nam je ista ostalo

  15. Sve mrzitelj do mrzitelja.

    Gospodja je trebalo najpre da ode do sveštenika da joj objasni kako se čovek odnosi prema posrnulom čoveku. Da je tako uradila drugojačije bi pisala.
    Ovako, pokazala je i dokazala da i ona ume da mrzi. Nego šta.

  16. Anita, vi ste sjajni i ispunjeni u svakom pogledu. Mi vas obožavamo..to što vi posedujete oni nikada neće imati. Ne bih se menjala sa njima ni u snu.

  17. Туга. Дивна Анита. Он је рекао о себи.
    То што неко нема децу, не значи да није у истој равни са онима који имају. Нисте ни свесни, али често су нероткиње мајке десетинама деце. Много више него биолошке мајке.
    Сијајте и даље. Будите светлост. Без обзира на сво блато које се пред вас излива.
    Загрљсј за све вас предивне жене, које нисте имале прилику да осетите мајчинство, али сте мајке свој нашој деци иско тога нисте ни свесне.

  18. Draga g-đo Mančić,stvarno nema potrebe ni smisla objašnjavati dotičnom (namerno ga ne oslovljsvam sa g-din!) Martinoviću bilo šta vezano za ljidskost,humanost,kultuuru,i… a naročito ne sebe unižavati pred takvom prodanom,zlom dušom jer je isti nije u stanju da bilo šta shvati i razume što nema finansijku, poltronsku i korustoljubivu notu!
    Ne uzbuđujte se! Mi,Rumljani znamo i ko je i kakav je to lik sličan čoveku!!I ne smatramo ga za vrednog nečije sekiracije i jeda!
    Vama,puno poštovanja!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.