ANKETA Mladi odgovaraju ko ih plaća da se bune na ulicama: Marinika, Đilas, NATO i baka Ruža (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ah srbija zemlja pravde postenja i pameti mozda za 100 godina kad nas digitalizuju skeoz nece biti ovakvih problema .

  2. A gde se to ide po novce? Jel se plaća pre odlaska na protest ili posle? Šta se podnosi kao dokaz da ste bili na protestu, jel može snimak BIA?

  3. Ja ne znam u kom univerzumu vi živite… Današnji klinci ne znaju zašto mi mislimo da je Vučić loš. Većina je vaspitana na SNS,SPS,SRS vrednostima i politiku vide kao sredstvo da se ovajde ili ih uopšte ne dotiče. Zavisno od socijalnog statusa itd…

  4. Glupi komentari bitova. Svrbe ih pate studenata, boje se da će im državnu mafiju, zameniti neki koji im neće deliti pare. Slepci, paraziti, jadnici, bez časti i ljudskih karakteristika. Deca su im osuđena na propast i bedu, da žive kao njihovi podmireni roditelji.

  5. Ni moja baba iz Babusnice ne veruje ( mada je osetljiva na “ helicopter money “ ) u ova rezimsko sibicarska LUPETANJA o nejkakvom placanju ili zaveri protiv nepomenutog ni njegovih pajtosa .
    Bravo za ove simpaticne , intiligente i sarmantne mlade koji ce veoma brzo usrecavati zapad !

  6. Smejali se SNS kako ih plaćaju i nasilu dovode na proteste a šta je sad sa studentima , ko njih tera ,da nisu samovoljno došli, neznaju ni zašto su tu ,rekli im šta treba da kažu i ko papagaji isto ponavljaju.

  7. Draga deco samo napred, ovo je vasa zemlja i borite se za vasu buducnost.
    Licnom borbom oterajte olos na deponiju zla gde im je mesto. Bicete ponosni jednog dana kada zlo postane proslost. Srecno u borbi za slobodu i pravdu!!!

  8. @Ceca Ako vec pominjemo papagaje, da se malo osvrnemo na botove kao sto si ti. Bez gledanja ovog videa pise se komentar koji pokazuje moralni pad i mediokritet onoga koji je pisao. Onaj koji se prodao za male pare mrzi onog koji se nije prodao, jer ga podseca koliko je jadan i bedan. Do pobede deco, mi nismo uspeli, vi ih rasturite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.