Antonijević: Inicijativa za sastanak vlasti i opozicije nije došla sa strane

Ostavite komentar


  1. Хвала господину Антонијевићу што је окупио два пола исте заједнице и тиме напокон разоткрио ко стоји иза свих њих…

  2. Sastanak opozicije i ovih na vlasti čini se kao da je dogovoreno da se Vučić po nekom scenariju povuče,ustupi mesto Đilasu stim da Đilas nečaka i ne privodi pravdi one koji su mimo zakona nešto uradili.Čudno da nije pozvan Zoran Živković,Vrlimir Ilić,Sandulović.

    1. Meni deluje kao moguca teorija- da opozicija smiri strasti za ove izbore a da sledece izbore 2024.nameste da Vucic preda vlast bez konsekvenci

    2. Бојкот колонијалних представа!
      Прво слобода,а тек онда права демократија.

  3. Pazi ti ovu vevericu ,laże a ne trepne. Misli da može to da radi u nedogled.

  4. Pa odakle je onda došla ta inicijativa ako nije sa strane, od Vučića, Đilasa…?
    Ili ćemo kao poverovati da Antonijević i Sonja Liht eto sami odluče da okrenu telefonom koga oni hoće iz vlasti i opozicije da pričaju o izborima i svi odmah moraju da poslušno dotrče. Ako je zaista tako, onda je situacija u državi još gora nego što sam mislio.

  5. Pa se za dva meseca priprema niste setili SPS-a, DJB, Dveri, BNV… Stvarno, bas ste me ubedili da je organizovan „ozbiljan sastanak“. Nego, sve mi ovo nesto mirise na onog Blagojevica iz CESID-a. Ne znam zbog cega.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.