Antonijević: Održavanje fer izbora za godinu i po dana je moguće

Ostavite komentar


  1. Lik je Vucicev elektricni zec i sluzi radi obmane EU i njenih clanica, kao i navlacenja lakovernih domacih politicara na AV vodenicu. Uslovi moraju biti kao u Makedoniji ili CG. Slobodni mediji minimum godinu dana, promena izbornih uslova i elektronsko glasanje, izborna Vlada sastavljena od prave opozicije minimum 6 meseci i potpuna kontrola izbornog procesa. Te uslove mogu da dogovore samo neutralni EU medijatori, a ne kojekavi antonijevici i slicni prevaranti. Antonijevic je pred prosle izbore obmanu gradjane Srbije i opozicione stranke i zavrsio njegovu AV pricu. Dole AV prevaranti.

    1. Nisi nave samo jos jedan uslov.Da niko drugi osim te tvoje prave opozicije ne izadje na izbore jedino tako mogu pobediti.

  2. Da li ovaj gospodin uplacuje neke termine , pa ne silazi sa Utiska nedelje?Vucic ga je izvukao da odradi posao oko fingiranog dijaloga a sad vidimo da izgleda treba jos jedan posao da odradi pred sledece izbore. Posto nije neka intelektualna ni moralna gromada , niti ima neko znacajno delo iz sebe , jedini razlog za njegovo konstantno pojavljivanje na takozvanim slobodnim medijima je vrlo verovatno poruka koju su ti mediji dobili od zapadnih partnera da je upravo on izabran da bude medijator i ubuduce.
    Toliko i o medijima a i zapadnim partnerima. Uzdravlje.

  3. nizi referent vladajuce stranke izvisio za mesto u vladi , pa se sad kroz medije javlja sefu – i ja, i ja, ja sam tu……
    Potrcko vladajuce koalicije M. Antonijevic je studirao Pravni fakultet 11 godina (1994-2005)

  4. Tipična izjava malog režimskog činovnika, koji ne ulazi u suštinu stvari. Zašto uopšte objavljujete ovako nešto?

    1. Stvarno pitanje je zasto se izjave ovog lika objavljuju cime mu se daje na znaxenhu (a realno je niko i nista)

  5. Antonijevic, levo smetalo vladajuce koalicije ostaje na istom mestu – portparol vlade. I nastavlja fanaticnu borbu protiv opozicije, protiv demokratije, protiv postenih izbora. Obecalo mu mesto ambasadora u Zenevi, koje toliko zeli……prosli put mu izmaklo, ali se nada i dalje

    1. Gospodin Antonijevic je razuman, objektivan i potpuno nepristrasan, što je jedini put do normalizacije drzave. Treba nam više takvih ljudi u politici.

  6. automobili lete. Presedanje na Prokopu u brzi voz i za pola sata do Budimpeste. Srbija najjaca privreda u Evropi. Arapi ulozili 4 milijarde evra. Srusena kafana na Pancicevom vrhu. Buljosevic vec u penziji……
    Veciti student i nesudjeni ambasador M. Antonijevic ostaje odani vojnik SNS i udarna pesnica za rasturanje opozicije

  7. Cvjetine ja sam misliio da ces da predlozis da AV proteraju iz Srbije jer ne vidim da ovakva opozicija moze i cenzus preci.

  8. E pa nije moguce,I nece biti postenih izbora u Srbiji,sve dok Vuckovi jastrebovi idu od vrata do vrata,dok dele pakete namirnica sa istekli rokom upotrebe,dok su biracka mesta okupirana siledzijama I batinasima,dok su letece patrole u dzipovima bez tablica,prisitne na svakom birackom mestu,dok se penzioneri vode na besplatne izlete u manastire idt.I itd.

  9. Da li je ova tvrdnja u Vašem tonu „Koliko Vi znate…“ poznatom iz Vašeg gostovanja u HitTvitu?

    Pitanje upućeno bivšem gostu emisije Dobar Loš Zao voditelja Nenada KULAČINA i Marka Vidojkovića.

    S puno poštovanja ali i nezainteresovanosti za Vaše mišljenje
    Đorđe Stojićević

  10. Stvarno prenosite šta ovaj čovek misli u vezi izbora?Neverovatno, pa po njemu su i ovi izbori bili skoro pa o.k..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.