Apsolutna dominacija Vučića na TV

Mediji su ubedljivo najmanje prostora dali kandidatu Luki Maksimoviću, alijas Ljubiši Preletačeviću Belom
Monitoring agencije Kliping: Informativne emisije na televizijama

Ostavite komentar


  1. Jedan sekund emitovanja na RTS-u je 27,000 dinara (sa PDV-om) puta 10580 sekundi je 285,390,000 dinara! Bravo Vučiću, tako se štedi!

  2. Osim na Pinku , nema nigde dominacije, na N1 Vučić je izrazito u negativnom kontekstu, kao i na Prvoj i to je naprosto činjenica.

  3. Tako su htelu mediji, i nije sve tačno, njih 1o su imali više vremena i pojavljivanja od Vučića, a svih deset su protiv njega.

  4. Problem je što on i sa mesta premijera nastupa kao predsednički kandidat. Zloupotrebljava funkciju, i to na najpoganiji način. A znamo da je maltene tokom celom mandata proovisao sebe, pa je ta kampanja prolongirana na više godina. To je jedna nadrealna i nakaradna situacija u kojoj mu mi dozoljavamo da se tako bahati.
    Nasuprot njemu, imaš Jankovića koji npr uopšte nema emitovanje predizbornih spotova na tv-u, jer čovek je svestan koliko je to džeparenje brutalno, a radi se o najozbiljnijem Vučićevom protivniku u trci za predsednika države. Pritom, od početka kampanje je snimio samo jedan spot koji kruži internetom – jutjubom i društvenim mrežama, a da ne govorim koliko je manje zastupljem u vidu bilbord reklama i plakata po Beogradu i drugim mestima, u odnosu na Vučića, Jeremića i Šešelja. Jedan od mnoghi razloga zašto ću glasati za tog čoveka. Dostojanstven i moralno čist, a pre svega jedan gospodin koji odlično obavlja svoj posao i to je do sada dokazao.

  5. Sinoc gledam dnevnik u 20 h na b92,vucica prikazuju u Kragujevcu u slici i reci minimum 3 min,povrh toga isao je i prikaz posete nasem bizmenu u trajanju oko 2 min. Ova tv kuca nije imala snimak Jankovicevog mitinga u Beogradu,samo je u par suvoparnih recenica voditelj obavestio gledaoce sta je rekao Jankovic.Isti stav ova kuca imala je i prema Vuku Jeremicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.