Autobus s Kosova gađan kod Beograda

Ostavite komentar


    1. @Milorad…E,pa kako ste pljuvali po susedima zbog njihovog ponašanja sada bi mogli da pljujete sami po sebi!

      1. A ti brini o svojoj ustašoidiji, ne brini za Srbiju.
        Ono što se dešava u Srbiji nije ni stoti deo onog što ima kod vas u hrvatskoj svakog dana.

        1. @Milorad…Sam si okarakterisao vaše ponašanje u srbiji,niko te nije terao ! :-):-):-) !!!

  1. Kakvi mozgovi se bave ovime.
    Dok god je ova ekipa na vlasti u Srbiji, ovakve stvari ce se desavati.
    Sa druge strane, privremena ekipa na vlasti na Kosmetu je takodje pakao na zemlji.
    Jezivo.

  2. Ha,ha,ha?! Da izbegavaju „tu zemlju“?! Koji foluranti, koji licemeri, koji ketmani, ljudi moji? Dirljva je briga ove „velike drzave“ u cilju zastite „svojih drzavljana“?! Ovo im je dobrodosla prilika da demonstriraju svoju „drzavnost,“?! „Upozoravaju“ svoje „drzavljane“ manirom SAD ili V.Britanije. Glumci i prevrtljivci svetske kategorije. Jedino su zaboravili da savetuju svoje „drzavljane“ gde ce da putuju? Preko Albanije, C. Gore, Hrvatske i Slovenije? Mozda „istocnom rutom“, preko Severne Makedonije, Bugarske, Rumunije i Madjarske? Oni jedva cekaju da „ugoste“ ove balkanske „multietnicare“. Kontramera sa srpske strane trebala bi da bude potpuna zabrana saobracaja sa Kosova i Metohije, kao i ka Kosovu i Metohiji. To je jedinipravi odgovor i kontramera na ponasanje ove necivilizovane rulje.

    1. Veoma Sramno.. Da ovakvi komentari Knezevica se objavljuju neprekidno u vasem portalu… Puni proste mrznje prema Kosovcima ili izv. Albancima…to ne doprinosi nicemu vaznom u smeru dobrosusedstva…

      1. Aki prati malo njihovu štampu i postupke albanskih političara i gradjana, pa se posle zgražavaj. Samo pogledaj srpska groblja.

        1. AJMO OVAKO NASE MEDIJE NISU KAO VASE TABLOIDE OSIM N1 I DANAS SVE DRUGE MEDIJE SU VAM ZONA SUMRAKA A NASI POLITICARI NEMOZES DA CUJES DA UVREDE ILI SERPSKE POLITICEARE ILI SERPSKI NAROD KAO VASI „IZ SUME“ „SIPTARI“ ITD TAKO DA TI ALBANSKE (KOSOVSKE) MEDIJE NEMZNAS NI DA PRONADJES A KOMALO DA I CITAS STA KAZU MOZDA GLEDAS SAMO SLIKE KAO EVO KAO STO JE OPISAO ZORAN KESIC NASVOJOJ EMISIJU MARKA DJURICA ISTO I TI CITAS ALBANSKE (KOSOVSKE) KAO MARKO DJURIC 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=PnUnsLIY1Tk

          1. Ajd probaj na engleskom, možda bi te neko i razumeo.
            Ponavljam, pogledaj kako izgledaju srpska groblja, posle albanskog varvarizma, pa mi prepričaj možda ja ne znam.

          2. U.S of Albania
            Budeš li tako razmišljao, sav život ćeš provesti u strahu, paranoji i mizeriji.

          3. @U.S of Albania, Florin itd.

            DA STE VI ALBANCI SA KOSOVA I TA VASA „DRZAVA KOSOVA“ I U REALNOSTI TAKVI KAO U VASIM KOMENTARIMA I FANTAZIJAMA; VEC DAVNO BI VAM UKINULI VIZE ZA EU. SAMO NISTE.
            STO SE VREDJANJA SRBA TICE, DOVOLJNI SU I OVI KOMENTARI KOJE OVDE OSTAVLJATE; STA PISETE NA VASIM „PATRILJOTSKIM“ SAJTOVIMA BOLJE NI DA NE ZNAMO: STO SE TICE VASIH POLITICARA; MNOGO GORE STVARI OD VERBALNIH UVREDA SU ONI RADILI SRBIMA. ALI I TO CE DOCI NA RED.

      2. Vi Albanci ste naučiliu da mi Srbi ćutimo i trpimo vaš teror pa vam sada svaka replika predstavlja mržnju a, kao što vidim, najradije biste mi zabranili da mislim i govorim, kao što praktikujete na Srbima sa Kosova i Metohije. Zamislite samo koliko ima srpskih komentara u albanskim medijima a Vi, ovde, posredno i potuljeno, predlažete listu „Danas“ da ne objavljuje moje komentare?! Meni nikada, kao Srbinu ne bi palo na pamet da to predložim listu „Danas“ ili bilo kom srpskom mediju?! Valjda biste onda vi Albanci bili mnogo više u pravu, zar ne? Izvinire ali, nisam Vas čuo da ste napali albansko, arnautsko ili šiptarsko rukovodstvo iz Prištine nijednim povodom? Nikada nisam pročitao komentar, makar jednog Albanca, koji ne bi bio u harmoniji sa mišljenjem 99,99% Albanaca?! Niste se javili kada su albanski policajci onako „hrabro“ uvrniuli ruke Djuriću i tukli kundacima srpske poslanike, pokazjujući većč dobro poznatu „aalbansku hrabrost“. Niste se usprotivili činjenici da se ne sprovodi plan o osnivanju Zajednice srpskih opština, koji su Albanci potpisali i prihvatili još pre pet godina?! Ne javljate se sa kritikom na račun vlasti u Prištini povodom uvodjenja taksi na robu iz Srbije, ne pitate svoje političare, a gde da putujemo ako ne preko Srbije, da ne govorimo o tome da ni posle 30 godina niko od albanskih zločinaca, za zločine počinjene nad Srbima nije procesuiran?! I to bi valjda trebala da bude ta vaša albanska ljubav, to dobrosusedstvo i saradnja koju predlažete? Gospodine Amerikanac, ne prsite se sa tim svojim američkim pasošem. To je običan papir. Na njemu može da piše svašta. Držite se logike i zdravog razuma i setite se svih onih porušenih grobalja, crkava i hramova, da ne pominjem stradale ljude, kojih se više niko i ne seća. Nije to mržnja, to je realnost, koju diktirate vi Albanci, ali vam ta realnost nikako ne odgovara.

      3. U.S of Albania
        Istrčao si na čistac, ja ne podržavam rušenja ničijih grobalja a ti se ponosiš i opravdavaš varvarizam.

      4. Mislis da vasi komentari doprinose dobrosusedstvu? Gresis. Prostudiraj komentare koje ti i drugi Albanci ovde ostavljaju. Licno sam imao mnogo bolje misljenje i spremnost na dobrosusesdtsvo PRE nego sto sam procitao komentare raznih US of Albania a da ne spominjemo npr „komentare“ lika koji se potpisuje sa „Mitrovcanac“.

    2. Između ostalog i ovakvim komentarima, umesto najoštrije i nedvosmislene osude ovog sramnog i necivilizovanog čina koji se dogodio na teritoriji naše zemlje, mi hoćemo da privučemo podršku, pomoć, razumevanje i simpatije od strane međunarodne zajednice po pitanju rešavanja naših gorućih problema!? Ogavno da ogavnije ne može biti. Šta u tebi čoveče tinja, čime si zadojen da tako pišeš, šta te muči, gde crpiš tu idejnu hranu za ovakve nakaradne reči? Zar misliš da ćeš s ovakvom retorikom da poboljšaš situaciju, da doprineseš smirivanju tenzija, boljem razumevanju i miru, ………..u čemu je, zapravo, poenta ovakvih besmislenih pisanija??? Zaista neverovatno!

    3. @Zoran…Interesantno je kakve sve gluposti može da smisli ostrašćeni i pun zlobe,mržnje, mozgić čiji je maštoviti vlasnik sa inicijalima z.k.!

      1. U Vašem mozgiću je, onaj čuveniu „gastarbajterski sindrom“ napravio kašu, tako da tu nije preostalo mesta nizašta.U čemu je „ostrašćenoist“? U istini?

        1. @Zoran…A ti imaš ekskluzivnu tapiju na apsolutnu istinu?! Bravo! A sad se vrati da se igraš u pesku!

  3. Zanimljivo je to da kada se nešto slično dogodi autobusu iz Srbije, a na Kosovu, obavezno se u srpskoj štampi navede da je to bio napad na Srbe.Ko je sada napadnut? Baš me zanima da li će u toj istoj štampi biti naslova poput : „Napadnuti Albanci u autobusu kod Beograda!“… ili nešto slično!

    1. Na Kosovu i Metohiji su ovakvi vandalski istupi svakodnevnica, koju više niko ne pominje, čak ni Srbi. Bili bi dosadni jer bi se svakodnevno ponavljali. Ovo je, mislim, prvi autobus na koji je neka „buzdovančina“ bacila kamen. To je razlika gospodine, razlika koju, obično, ne primećuju oni „vrljaviu“ ili, da budem precizniji, oni razroki.

    2. Zanimljivo da si priznao da se autobusi sa Srbima na Kosovu kamenuju od strane tvojih sunarodnika, do sada ste pokusavali sebe da prikazete kao nevinasca i moralne gromade. Promaklo ti? Nego, kako u vasim medijima izvestavaju o kamenovanju Srba na Kosovu? Kao „herojski cin oslobadjanja od kolonizatora“ ili nesto slicno?

  4. civilizovan gsp knezevic gadjanje autobusa tvrdin predmetom smatra kao kontramerom upotreba neumesnih izraza civlizovano ili necivilizovano sirenje me istine da se na kosovu svakodnevno gadjaju autobusi iz srbije sto se nije desilo bar u zadnjih 15 god a u komentaru sam kaze da je vandalski cin
    Jel razlikuje zoki civilizovan od necivlizovan ?

    1. Neverovatno?! Samo vi arnauti možete da širite ovako neslane laži i da ubedjujete sebe da je to istina?! Mislim da ste u tom „sportu“ zaista najmoćniji. Šta kažete, poslednjih 15 godina nije kamenovan nijedan autobus iz Srbije? Pa zar nisu skoro povodom zadušnica kamenovani autobusi iz Srbije, što su putnici snimali mobilnim telefonima? Napada se svako vozilo koje prepoznaju vaši divljačni sunarodnici. Ovakav Vaš stav upravo ppoztvrdjuje ono što sam rekao o Albancimsa što su neki okarakterisali kao mržnju odnosno, da nikada ne osudjujete huligane, bandite i razbojnike koji pripadaju vašem čoporu. Da ste rekli da za poslednjih 15 godina nije prošlo nijedno vozilo iz Srbije koje nije kamenovano, možda bih Vam poverovao.

    2. Informisi se malo, samo u Djakovici se svake godine po nekoliko puta desavaju napadi na autobuse koji voze Srbe.

  5. A srbi kad odu na kosovo budu i ubijeni, a ne gađani…
    Ali to mediji ne prenose, nažalost !
    A KAD srbi gađaju autobus i nikog ne ubiju, mediji su odmah tu…
    Bitno je da su Srbi za sve krivi , a to ih mediji samo nameštaju i naprave celu zbrku.. baš ko u vavilonu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.