Autorski tekst Vetona Suroija: Šta je srpska „izuzetnost“?

Ostavite komentar


  1. @Swiss ma nije, treba intelekta da se razume intelektualac! Zato ti kazem nije nije on za tebe i slicnih, cudi me da si se barem potrudio da citas!

  2. Vetone Suroi, ako citas ovaj moj komentar: Albanci nisu vecina na teritoriji Srbije sa Kosovom. Tu je postojala samo autonomija, medjutim ako se sire gleda centranla Srbija, Srbi su vecina. Granicu ste uz pomoc NATOa ( koji je i vas bombardovao ) nacrtali i nacinili Vecinu-manjinu u odnosu. Sto se tice superiornosti, to sada radi tvoj narod. To se moze videti svuda- Albanci su ti koji rade na otimanju delova teritorija drugih naroda i zemalja i potajno se nadaju da ce im i tu NATO pomoci. Uostalom, tadasnji OVK je trazio od adimionistracije Bila Klintona i Bajdena da im vec u 90im NATO odobri sve teritorije da se spoje gde albanci zive…ima u CIA izvestajima.

  3. Srpska izuzetnost se ogleda u tome što Srbi ne smeju ono što smeju svi drugi, a to je da se otcepe od svojih trenutnih matičnih država i stvaraju svoje države. Ne samo da nemaju pravo na otcepljenje nego nemaju pravo ni na autonomiju.

    Ali zato imaju pravo da se od njih prave nove nacije poput crnogorske, vojvođanske, sutra ako bude trebalo vranjanske…

    Srbi su izuzetni što uz sve to moraju da trpe i anrisrpska smatranja Vetona Suroija.

  4. Srbima je ukuccana svest da su nebeski narod … dobrica ćosić je to najbolje opisao kad je govorio o laži : lažemo da bismo obmanuli sami sebe ,lažemo iz samilosti i da sakrijemo svoju bedu , lažemo zbog slobode, laž je vid srpskog patriotizma i potvrda urođene intelegencije, lažemo stvaralački, maštovito i inventivno , laž je državni interes …

  5. Bili, ako citas ovaj moj komentar: Kosovo je bilo kao osmanski vilajet na silu inkorporirano u Srbiju 1913 godine. Sve ostalo je bajka.

  6. Sve što je napisao gospodin Beton je zamagljivanje istine…forma ne može zameniti suštinu a ona je jasna svakom na ovom svetu ko poštuje međunarodno pravo i teritorijalni integritet i suverenitet. Ne može se iz nepravda stvoriti pravo. Zato uvaženi gospodine ako ste hteli svoju državu izvolite u Albaniju pa se tamo baškarite do mile volje u Srbiji to NIKAD NEĆE TE MOĆI

  7. Gospodin mora da prouči Srpsku istoriju i da joj se duboko pokloni, tada će shvatiti i izuzetnost srpskog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.