Bajden dolazi da odagna sumnje koje izaziva Tramp

Šešelj organizje protest u majicama sa Trampovim likom ispred Presedništva Srbije
Američki analitičar za Danas o poseti potpredsednik SAD Beogradu i Prištini

Ostavite komentar


  1. sramota je za srbiju da dačić dočekuje bajdena. možda će tom prilikom da mu uruči sliku slobodana m iloševiča.

  2. Amerika mnogo toga moze da pruzi Srbiji i podrzi u procesu ulaska u EU a Seseljev skup je samo privid podrske Trampu vec je prilika da ispljuje zapad. Ne bih dozbolio skup da se odrzi.

  3. SAD ima prijatelja u Srbiji, i podrškom našim naporima da se reformišemo i ekonomski razvijamo treba da podrži našu zemlju. Bez ucenjivanja.

  4. Ova poseta je jako važna da zaista ostvari dobre partnerske sa svetom. Srbija konačno može da se osloni na stranog zvaničnika kako bi našu državu ojačala. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  5. Mene bi bilo sramota da dodjem u zemlju koju sam razorila….ne znam,valjda nemaju ni stida ni srama!

  6. Најлепше по светску заједницу је да правци америчке спољне политике, заврше без одређивања било каквог правца, (нарочито према Србији). Па, мирни они, а миран и свет! Проблем случаја Битићи, као грађана САД, чека разрешење! Шта ћемо са пар хиљада несталих Срба и разрешења њихових ,,мистериозних нестанака"! Па и они чекају разрешење, као грађани САД, јер како ствари фактички стоје, Космет као незванични, али стварни је амерички протекторат. Територијално, без оног ,,званично" и ,,незванично", припада Америци! Зар ,,Боу Бајден", илити Бонстил, највећа америчка база, то не говори? Што се тиче протеста, свакодневно протестују и афро-американци па САД-у, па ,,појео вук магарца"…

  7. "Ocigledno nista bez Pristine." Srpski put u Evropu i Svet vodi preko Prištine. Alternative nema – čak ni u Sibiru nas ne žele, ni s Kosovom ni bez njega…

  8. Vuciceva politika se upravo zasniva na tome da Srbija ima dobre poslovne odnose sa svim zainteresovanim drzavama

  9. Mislim da ipak nije umesno od strane gospodina Bajdena da pred gostovanje u našoj zemlji da se javno hvali da je bio jedan od glavnih koji su se zdušno zalagali za bombardovanje Srbije.

  10. Samo da ne donosi nove uslove sto je bilo uobicajeno prilikom poseta americkih zvanicnika.

  11. Kakva je ovo zemlja? Sudeći po komentarima, ovde čak I osvedočeni srbomrzac bajden ima svoje botove?!

  12. Majko mila…koliko botova i uvlakača da je to za ne poverovati. Dovoljno je pročitati komentare pa da ti se smuči. Kud će vam ljudi duše, kada svi znamo ko je, odakle je, šta nam misli i šta su nam uradili.

  13. Mislim da je ovo njegova poslednja diplomatska poseta Balkanu,a teško da može biti druga sreća…Tako da ne očekujemo puno…

  14. Bajden je u Srbiji da pritiska, ucenjuje ,preti, tema su Rusija, naoružanje, KIM, Tramp…

  15. Ja licno amerikancima nesto puno i ne verujem, ali mozda su predpoznali da je Srbija njihov glavni partner na Balkanu. U svakom slucaju treba saradjivati sa njima i na neki nacin ih privoleti na nasu stranu.

  16. Бајден дошао да одагна сумње у вези Трампа? Па ми у Трампа уопште не сумњамо! Баш на против! И не да сумњамо у Клинтонову, него страхујемо, као и читав свет!

  17. Nadam se da će ova poseta doneti Srbiji benefite u vidu novih investicija i jačanju položaja pred međunarodnim institucijama.

  18. Prijateljska poseta Bajdena srbiji i podrška politici vlade i njenom zauzetom kursu evropskih integracija.Unapređenje odnosa dveju zemalja ovom posetom trebala bi da ide još brže i očekuje se veliki broj investicija u privredu srbije posle ove posete i datog zelenog svetla da je u srbiji okej.

  19. Bajdenu bi bilo bolje da urazumi pristinu malo , sto se srbije tice srbija se ponasa kao prava evropska drzava i mozemo da budemo ponosni na nju

  20. Zašto SAD nisu pritisli tadašnju ,novu "demokratsku" vlast,da reši taj slučaj ,dok je sve bilo "sveže" !

  21. Proslost ne moze da se izmeni. Moramo da se borimo za nasu buducnost, bitno nam je da imamo dobre odnose sa svima!

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.