Bajić: Ako javni funkcioneri nastave ovako da vode igru, odvešće nas u predvorje građanskog rata

Ostavite komentar


  1. Istina je da se snima, ali to je uglavnom krs. Na konkursima zaista retko prolazi kvalitet, a projekti bez veze ili iz Vojvodine nmaju pristupa parama poreskih obveznika. Posebno ne na RTS-u i to gospodin dobro zna. Tako da savetujem filmadzije da barem cute ako vec nece da pricaju o problemima u svojoj bransi.

    1. Kao prvo, ne možete da imate medije sa jednim DJ Vučićevićem,Ivanom Vučićević,Sarapom ,Marićem i sličnima i da očekujete toleranciju u društvu.Da bi takvi ostali u medijima, na stotine su otpuštene i proterane iz medija na ulicu.

  2. Narod nije blesav kako kasta misli. Ako neko misli da bi neko i šamar rizikovao zbog vlasti i opozicije taj je budala sva ova ujdurma je na šatro zar je bitno sirotinje ko će da je jaše i sa jednim i drugim biće im isto jer tu različite politike nema. Zna se ko su gospodari znaju se poglavice i teraj. Zato sirotinja briše iz ove banana države dok zapad uz pomoć trule elite pljačka ovaj narod unosnim poslovima nudeći minimalac. Sve u svemu teška vremena dolaze za srbiju kada se sazna da je car go.

  3. Možda je kinematografija i dobila više za onoliko koliko su izgubile prosveta i zdravstvo. A tek kultura od 1%?

  4. U predsoblje??? Mislim da mo vec krocili u dnevni boravak. Uostalom o tome sam vec pisao daleko pre tako da ne zelim da se ponavljam. Samo se bojim onih sto stalno trube jedno te isto, ma ne , ma kakvi, iju sta ti to pricas, ti si za psihijatra itd. Nesto slicno, ako ne i gotovo isto, se desilo kada sam pricao glupati da cemo izgubiti Kosovo dok su ti isti govorili, da izgubimo Kosovo da li si ti normalan??? Kosovo je srpska zemlja, i uvek ce to biti i nemoj da pricas gluposti. Najtragicnije je sto to jos uvek govore. Samo cu jos jednom da kazem ako se hitno ne urazumite u Srbija moze da se desi katastrofa slicna onoj u Siriji.

  5. Ne reče samo bajić pa koji su to javni funkcioneri, iz koje su sekte da ne kažem stranke, ko im je glavni organizator i ko ih puti da tako blesaju?

    1. On upravo govori o retardima, koji sebe smatraju bezgresnima a one, koje iz samo sebi znanih razloga mrze, djavolima koje treba, spaljivati na lomaci. Ako malo bolje procitate sopstveni komentar pa uporedite sa onim sto govori gospodin Bajic, u onoj haoticnoj rulji, u kojoj jedni drugima postavljaju nogu i pasionirano se mrze, u gunguli gde svako svakoga, mozda prepoznate i lik „giometra“ iz Valjeva.

      1. Eeeeee zoranče đe si ti? Jesi li smišljao komentare, dok te nije bilo, za anuliranje štete na komentatorluku po tvoju vlasnu familiju, zbog proseravanja predstavnika naduvane stranke da ne kažem napredne, poradi jovanjice, krušika, ruskih špijuna i samoprijavljivanja tužilaštvu braće dalton da ne kažem vučić. Ne izokreći i ne tumači šta je neko rekao a šta je mislio jer ti si poslednji ovde koji o tome i na takav način može analizirati stvari. Naši stari kažu da se čovek drži za reč a volovi za rogove, radoš bajić to sigurno zna i bar je mogao potpuno iskrenu i istinitu reč uputiti javnosti u vezi ovog opšteg ludila koje komunoradikalština širi na svakom koraku, na svakom mediju, gotovo svakog dana. Dosta je srbljima mimikrije, laži i licemerstva da ne kažem bolesnog patriJotizma koji se preliva u idiotizam i kojim se sve pravda, a čiji si ti poznati zastupnik ovde na komentatorluku.

  6. Ovaj patrijarah je svim srcem stao na stranu naprednjacko-radikalskoe napasti. A Radosu je dobro u svakoj vlasti, ne zbog nekog kvaliteta, vec zbog ciste komercijale. Cela njegova porodica , kao I porodica Ristovski, debelo profitira u ovakvoj drzavi.

  7. Kod njega glumice sa Novog BG,glume seljački naglasak!-I Rokeri s Moravu manje brukaju srpsko selo!

  8. Ajme …Rados ..vidi njega ….on polako …korak po korak unazad …i njemu su “ dojadile “ reprize na Rts – u samo jos fali Lazar Ristovski …

  9. Jedino u čemu je Bajić u pravu je da smo toliko ostrašćeni pred „pucanje“, a nemamo ličnost koja će ujediniti Srbiju. Vučić je mislio da je pridobije pretnjama i svojom bahatom narcisoidnošću, pa je napravio nepremostiv jaz među ljudima koji će se osetiti godinama.

  10. „Dobri i prepošteni“ Radoš Bajić „ne pripada nijednoj političkoj opciji“? Ne mogu da verujem šta čitam.

  11. Koliko znam,ovaj umetnik je bio na strani DS-a,kada je bio na vlasti.Btw,celu familiju je zaposlio na svojim projektima,poseljacenim serijama itd.

  12. U bivšoj SFRJ, snimljeno je gomila kako komercijalnih tako i nekomercijalnih filmova, serija, dokumentaraca i nekoliko kapitalnih ostvarenja, ali smo živeli u diktaturi. Dali g. Bajić misli, da se po broju snimljenih filmova, ogleda kvalitet vlasti, ili kvalitet života većine građana.

  13. Vratiće se rode, Moj rođak sa sela, Selo gori.., Ivkova slava, Zona Zamfirova… Kada je to Radoše snimljeno?

  14. Ovog ništa nije sramota : ni da snima šit serije na racun naroda, niti da tom istom narodu deli lekcije uz apel da sluša udaranhe rukom po „astalu“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.