Balša Božović: I pre Vesića počelo ubijanje svega što je svetsko i evropsko u Beogradu

O debati između pisca i novinara Borisa Dežulovića i zamenika gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Председеник Извршног одбора академије за развој демократије.

  2. Nisam baš neki ljubitelj Vesića, ali Balša, šta ste vi napravili dobro za Bgd? Sumnjiv most na Adi, podzemne kontejnere, koji su bili u funkciji 6 meseci? Šta ste to kapitalno napravili, ne samo u Bgd. nego u celoj Srbiji? Jedino ste kapitalno zatvarali sve fabrike za 1 dolar.

  3. Ali je zato, hvala bogu, Balša predstavnik onog „pravog Beograda“ koji nije „srpsko Sarajevo za bogate“ i koji tačno zna šta je „svetsko i evropsko“… Najbitnije je da je identifikovao da Vesića ima „mozak radikala“ ali ga, gle čuda, radikali „sumnjiče da nije dovoljno njihov“. Ali ipak, bar se priznaje da je bilo i pre njega onih koji su unazađivali grad, samo se nekako zaboravlja da napomene preciznije ko su to ti „mnogi“. Možda je mislio i na bivše gradonačelnike, a od 1992 ih je bilo mnogo, a gle čuda, skoro svima je sadašnji zamenik bio jedan od glavnih saradnika, pa tako i „velikanima“ opozicije iz 90-tih a kasnije „proevropske“ vlasti.
    Bože, kada gledam i pomislim ko nam je sve prodefilisao kroz vlast…

  4. Pa ovaj čovek sa ovim Brežuljkovićem je najobičniji patološki mrzitelj.
    Obišao sam ceo svet i Begrad je, a pogotovu sada, lepa, kosmopolitska, sa životo i duhom prestonica.
    Pozdrav iz EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.