Bastać: Pogrešio sam, izvinjavam se

Predsednik opštine Stari grad za Danas o svom carinskom prekršaju zbog unošenja novca

Ostavite komentar


      1. Razlika je sledeca:
        Bastac je po zakonu kriv za nekih 2.000 evra viska koje nije prijavio.
        A,Volin za 230.000

        1. Jel ovo neki radikalski humor, Luka? Vulinovo „objašnjenje“ ulazi u anale kao primer bezobrazluka.

  1. Ako ne podnese ostavku i napusti politiku to znači da je isti kao SNSovci, tj. Vulin i njegova tetka iz Kanade. To što je za samo 4000 evra uneo veći iznos od dozvoljenih 10.000 evra ga ne opravdava, jer sad postoji sumnja da je on ovo i ranije radio ali nije uhvaćen. Prema tome, ovo je test za Savez za Srbiju da pokaže da su drugačiji od SNSa. Sumnjam da će ga položiti.

    1. Tako je Milane sorabe, jabuko sa grane!
      Opozicija krši zakon mnogo manje u istoj oblasti kao i vlast, ali mora da plati! Naravno!
      Vlast krde,ubija, spaljuje, ali o tome nećemo ako baš ne moramo….

      1. Ma da,sad će još Vučić da ispadne kriv jwr su ovog balvana uhvatili sa parama,to je kao kad pitate Vesića zašto se kocke na trgu odlepljuju,a krene odgovor sa ;znate Dragan Đilas….ovo je vrhunac besmisla,i zaista nema razlike između vlasti i opozicije,između Vulina i Bastaća,osim u nekoj nuli,manje-više,gore-dole….

    2. Nije isti kao oni na vlasti! On ne uzima, vec tetki zapravo nosi lek, pardon novac. Nego bre sve neke egzoticne lokacije: Bali, Dubai, sta cemo mi ostali sto nismo prvaci pa samo noge u lavoru? Mora da je last minute…

  2. Sa nestrpljenjem očekujem od poštovanog Corax-a karikaturu o magarcu sa devizama u bisagama kako prelazi granicu. A iznad mule diktatora vučića kako navodi mulu kojim putem da se kreće i stigne pravo pred carinike i novinare Kurir-a.

  3. Bastać, da li se izvinjavaš što si načinio carinski prekršaj, što si lagao javnost da nisi znao propise, što si lagao da je novac za „bolesnog“ prijatelja, ili što si javno rekao da bi ponovio isti zakonom kažnjiv prekršaj ?
    Bastać, nisi nikada imao harizmu za političara, samo umeš da praviš cirkuse po ulicama sa svojom plaćenom družinom. A sada si dokazao da nisi pametan i da si bahat, i da ne želiš da poštuješ zakone, jer ti smatraš da tako treba (jer je neko navodno bolestan).
    Sada lepo da dokažeš odakle ti toliki novac ? Ako si ga zaradio i držao u nekoj stranoj banci kao gradjanin Srbije koji nema zaposlenje u inostanstvu, po zakonu si opet u prekršaju.
    Ako je novac tvoj, a nisi ga prijavio, opet si u prekršaju jer kao funkcioner si dužan da prijaviš sve prihode.
    Ako ti je neko dao da „samo preneseš preko granice“ ZAŠTO to radite ilegalno i u kešu ? Niste čuli za e-banking, Western Union i slično, za minut uz malu proviziju novac bi bio na računu tvog „bolesnog“ prijatelja.
    Ali ja ipak mislim da ti nisi baš toliko glup. Da si ti samo član Službe koji kao i svi u „opoziciji“ rade za istu, i pljačaju državu i reketiraju ostale zajedno sa diktatorima koji su trenutno na vlasti. Političar = mafija.
    Gospodin Djilas, da li ćeš sada kao poznati borac za pravdu i poštovanje zakona smeniti neobaveštenog i bahatog Bastaća i tako barem pokušati da stvorite privid da ste malo drugačiji od ovih drugih kriminalaca na vlasti ?

  4. Bolje mu je da cuti i da se izgubi iz politike zauvek umesto sto prica gluposti. Ko moze da mu poveruje da nije znao koliko gotovine moze da se prenese preko granice bez prijavljivanja? Pa takve stvari su mu iz domena kojim se profesionalno bavi! Jos gore sad opet pominje nekakvu finansijsku pomoc tesko obolelim a jos u medijima kruzi prica da se obogatio na drugom bolesniku.

  5. Nesto ti vise ne verujem.Nisi znao da ne smes vise od 10.000 eu ? Vulin je bar to znao.Jeftino si se prodao.

  6. SzS pravi akcije,podize rejting i onda im se desi ovo,i tako se vrti sa ovim „glupostima“ u krug.Previse vas je koji bi da se nesto pitaju,skratite te redove,proverite dobro ko je ko medju vama,ovako koliko god truda,desi se ovako nesto i jako lose utice na SzS i ostale oko tog bloka.

  7. Posle ovoga, batali politiku, bavi se „humanitarnim“ radom! Još jedno razočarenje za naivne gradjane Srbije! Ni za jednu osobu, koja je u politici Srbije, ne bih stavio ruku u vatru!

  8. Samo tetki da odnesem lek,mora da je vulinov brat po evru. Dok narod gladuje kasta šenluči,ako neko misli da će Bastać promeniti tok propasti Srbije taj nezna šta je 5 oktobar i njegove vrednosti. Bićemo poput južne amerike roblje zapada i njihovih multinacionalnih kompanija.

  9. Meni je neverovatno da čovek koji hoće da vodi državu ,koji zna da je meta režima dozvoli sebi nešto ovako.Verovatno ga je prijavio onaj koji mu je i dao pare.

  10. vulinov brat od tetke. pod hitno u drugi plan, mada bi najpoštenije bilo da se povuče iz politike.

  11. Aj sve, ali da spominješ bolesno dete(pa sve i da je tačno)?
    Stisni zube. Povuci se i ćuti.

  12. Zaista strasno sta pisu i govore pojedini!!! Medjutim jos gore je ovo besmisleno pravdanje, i vrapci znaju carinski propis. Zaista mi je muka od razocarenja. Da, na prptestima sam od onih Vukovih 1989/90. Sto je mnogo mnogo je. Sve je u corsokaku!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.