Bastać: Vesić stvara nenormalnu atmosferu u društvu vređanjem opozicije

Ostavite komentar


  1. Kakvu atmosferu stvaraju na protestima opozicioni lideri: Jeremić, Đilas, Obradović, Sergej ?

  2. Netrpeljivost na relaciji vlast-opozicija ne jenjava. Izbori su blizu, a narod vidi da im opozicija samo maže oči.

  3. Iznosenje cinjenica ako je uvreda za nekog, to znaci da je neko mnogo zla ucinio.

  4. Vesic,vredjanjem opozicije?! Ljudi jeste li vi realni!!!??? Pa opozicija nikada nije bila bezobraznija i bahatija…kao raspustena banda!!!!

  5. Bastac da se ispita ped nadlezniim organima za zloupotrebu polozaja i za nezakonito rasporedjivanje novca iz opstinskog budzeta.

  6. vesić radi ono što jedino i zna. a to je da petlja i laže. na kraju krajeva za to je i plaćen od „vođe“ pa je red da opravda svoju platu. to što ga „vođa“ plaća od našeg novca e to je problem svih nas.

    1. Kako se vi lepo prodajete , pa viste od poltronstva umetnost napravili , ehh Srbijo moja medju sljivama .

  7. Boze …boze … botovi , gde vi vidite neku opoziciju … ja se informisem samo sa televizije …naravno prvo Pink pa Rts pa ostale …. nigde nikakve opozicije …samo uspesi nased “ dragog dozivotnog predsednika “ i poneki „mangup “ iz “ nasih “ redova Nemojte me plasiti da neko „moze“ da misli drugacije , da ne bih i ja ( nedaj boze ) slucajno ( ne namerno ) posumnjao u toliko puta naglaseni , preko ruskih stepa , Evropsku Uniju ( mada su mi deca i unuci vec tamo )

  8. Marko nije ni pomenuo sportski centar 25 maj, i zaposlene koji mesecima nisu primali platu. A tobož „čuvaju“ bazene od Vesića, kako kaže njegov pulenž koga su voditeljke isključivale s moralnim pravom, jer je pričao gluposti.. Ni reč o njegovim brojnim aferama, krivičnim prijavama… Da, napad je najbolja odbrana…

  9. On tebe vređa? Ti dečko vređaš svačiju inteligenciju svojim ponašanjem i bahatošću, ne kaže se bez razloga bahat kao Bastać.

    1. Izgleda da je stigla povisica plate za botove nesto su postali nervozniji u svojim tezama

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.