Bastać: Zašto kineska firma i zaduživanje za projekat toplovoda Obrenovac – Novi Beograd?

Ostavite komentar


  1. Pa kakvo je to pitanje: Zašto? Nije valjda da neko mora da objašnjava očigledan odgovor: To je zato da bi se ekipica lepo ugradila!

    1. Ovaj Milogorac još ima obraza da se pojavljuje u javnost?Pa,zbog njega nema više kesa u prodaju.

  2. NS je vezan na TE na gas i time pravi uštede u grejanju vode jer tamo kao nus proizvod ide vrela voda. Međutim ima nekih 5 km cevi do grada a u BG slučaju to je višestruko više. Moguće je da postoji sistem takvih cevi da se to i te kako isplati ali mi pojma nemamo ni šta je ugovoreno ni kako. Dotični je malko istečao pred rudu pre nego što je konsultovao struku – u delu isplativosti ili ne projekta. Cena koštanja projekta i kredita su naravno i te kako upitni poznajući mafiju na vlasti koja sve radi po istom principu – prvo ja, pa rođaci pa sve ostalo. Ovo jeste afera u najavi ali je vrlo nespretno najavljena od strane Bastaća.

    1. Nikom ne smeta modernizacija Srbije ali ovde se radi o razvoju Beograda koji po tvrdnji Vesica ima veliki suficit u gradskom budzetu a prosecne plate su u BG-u od 30-100% veci od proseka u ostalim gradovima u Srbiji. Sto se Bg toplane ne zaduze umesto vlade Srbije ? Pa zato sto ce cela Srbija vracati kredit a Beogradjani i Vesic ce se i dalje hvaliti kako su sposobni i imaju suficit u budzetu a samo prosle godine su dobili u dva tri navrata po par miliona evra iz budzeta Srbije a planiraju i nove stadione,gondole,jarbole itd. Pogledajte bolje malo srpska sela i kolone mladih ljudi koji beze iz Srbije pre nego sto vam cela Srbije bude stala u par gradova koji ce jedino opstati zbog ovakvih „mudrih“ odluka.

  3. Bolje bi bilo da objasnis svoju sumnjivu proslost i svoje kriminalne radnje a ne da glumis nekog patriotu i spasitelja jer svu znamo koliko si ti jedan olos tezak i djitlerova kuckica!

  4. Ovog Milogorca treba zamoliti da se pridruzi Milu i njrgovoj bratiji. Pa da tamo u onom krsu pistavlja pitanja o toplovodu. Krajnje je vreme da ovakvi prestanu da prave cirkus u ovoj napacenoj zemlji i da se vrate u svoju djedovinu pa da se tamo jure uz Lovcen i niz Lovcen, dok im ne dosadi. Alo bre, od 1945 godine zagadjujete ovu zemlju i ne date nam na miru da nesto napravimo u korist boljeg zivota. Samo bi ste rusili, razarali i mafijasili. Dosta vise ako boga znate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.