Beli: Zahtev za ličnu kartu predat pre dve nedelje

Luka Maksimović održao konferenciju na kojoj je objasnio kako je došlo do ekspresne promene imena i izdavanja lične karte zbog problema sa izbornom listom
Kontroverze povodom brzog izdavanja ličnog dokumenta i promene imena u LJubiša Preletačević Beli kako bi Luka Maksmović ostao u izbornoj trci

Ostavite komentar


  1. Naravno da su urgirali. Beli ima svoju svrhu, ali se nadam da su ljudi konačno shvatili šta je stvarni razlog kandidature ovog lika.

  2. Ova maloumna ujdurma u reziji MUPA i RIK-a je dokaz da SNS nece prezati ni od cega samo da dobije beogradske izbore a nadglasavanje u kome su 22 clana RIK-a glasala za ocigledno krsenje zakona o izbornim listama, neka vam bude mustra kako ce se oni ponasati u trenutku proglasenja pobednika (citaj SNS-a ) u postizbornoj noci, bez obzira na rezultat.

  3. Mislite da je Srbija dotakla dno?Ovakvi likovi i njihovi mentori nam govore da izreka dno dna nije bez osnova!

  4. Kako je birački spisak mogao da se menja, kad je nedavno ministar za drzavnu upravu javno izjavio da je zaključen za beogradske izbore? Još jedan sumnjiv izuzetak od pravila?

  5. Beli treba da posveti paznju svom obrazovanju i u medjuvremenu da sazri jer je trenutno nespreman neobrazovan i nezreo za politicku scenu Mladenovca a kamoli Beograda i Srbije.Ne smeta mi sto hoce i zeli ali smeta mi smeta sto ne ume, a hoce i zeli da se bavi politikom.

  6. Ove strele tzv. demokratske opozicije znace da ce Beli opet da ih pojede na izborima i oni to znaju.

  7. Beli je pokazao da je mnogo pametniji političar od Đilasa. Ko se zadnji smeje najslađe se smeje.

    1. Kao primer krsenja zakona o volji vladajucih partija. Lik je sam po sebi nebitan. Bitno je koliko daleko mogu da odu ovi navlasti.

  8. Reče li rodjače da nisi znao ,da tako ne može,jer je na republičkim moglo?Sada retroaktivno podneo ,zahtev,provere,odobrenje,izrada,slikanje u policiji,formulari,otisci prsta???????????? Biće to lepi memoari jednog dana

  9. Ma histapleraj teski..treba sud da prikaze papir da je izdao uverenje o nekaznjavanju pa onda svi ostali..a beli treba barem neki papir da izvadi kad se slika a on ni to nema..ni da je predato ni datumm ni cuveni pecat ..abe nista..jos mora da trenira za sledece izbore ce vec biti profi ljigav posto vec klizi dobro..srecno mu sto se kaze ali ko mu da glas nije dovoljno informisan ili nezna..nema mu nikog vise od stare ekipe sve ih poglavica velika kikica izdao

    1. Partije na vlasti su za jedno veliko sudjenje koliko krse Ustav, zakone i sva moralna nacela. Ali izgleda da ne vredja inteligenciju dovoljnombroju gradjana.

  10. „GIK morao da urgira, jer u suprotnom ne bi mogla da bude proglašena konačna izborna lista“

    Pa to kao da Tomislav Nikolic kaze da je institucija urgirala na Fakultetu za menadzment da diplomira covek na vreme jer se u suprotnom ne mogu ispuniti, pro forme, uslovi… Da ne nabrajano primere, jasno je valjda da je ovaj ortacki vid rezonovanja falican. „Aj vi pogurajte tu licnu kartu preko reda, ne moze covek da proglasi listu“ pa jel proglasavanje liste osnovno ljudsko pravo? Da se razumemo, mislim da je obaranje ove liste jer je pod fiktivnim imenom bilo nepotrebno s obzirom da je svako svestan da tim glasom ne glasa doslovno za coveka na belom konju, ali ovo objasnjenje vredja inteligenciju koliko i ono Vucicevo „ja hocu, ali ne mogu da uplatim vise od 400 evra pa evo vi uplatite umesto mene“… Mozda gresim ali „za sitne pare ste se prodali“

  11. Niko nije tako eleganto nasamario žute kao Beli. Nisam njegov fan, ali ovo je za poštovanje.

    1. Žute? Zašto baš njih? Čini mi se da kod naprednjaka i dalje postoji opsesija DS-om, iako su ovi spali na granicu cenzusa.

  12. Lukavo i tu i tamo pametno, zao mi je sto na taj nacin malo blati Srbiju, ali hajde neka se poigra jos malo i to je to.

  13. Zar do pre samo par meseci Beli je bio olicenje dobrog koje se bori protiv zla(SNS) u ocima cele opozicije.Sta sada bi sa Jankovicem,Jeremicem Suletom cemu panike radi vaseg coveka.

  14. Прелетачевићу, чувај перчин, јер у њему је твоја снага . . .

  15. Beli je stvarno cirkus, ovo treba sankcionisati, ovakvo segacenje sa ozbiljnim stvarima.

  16. Ne davimo Beograd i Beli. Ako bi obe liste prosle, Vucic bi izgubio vlast. Dakle, moze da odahne.

  17. Pa rok samo za promenu imena je 30-60 dana, plus rok za izdavanje lične karte. Al kad urgiraju naprednjaci…

  18. Botuju jedni, botuju drugi. A nikome nije palo na pamet da su dečaci lepo na vreme sve uradili unapred da bi se osigurali protiv ovakvih pokušaja obaranja liste. Mangup vam doskočio, mora da boli.

  19. da li bi tako urgirali za Djilasa? Ime se menja u roku od 15-60 dana! a licna se ceka takodje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.