Beli: Kafić nije moj, a zakup košta manje od hiljadu evra

Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, govori za Danas o optužbama da je "Vučićev čovek", o otvaranju kafića i budućim planovima

Ostavite komentar


  1. Pa jer stvarno on misli da narod ne zna koliko kosta zakup u centru grada i da je ulozio 2500evra u renoviranje, svako ko se bar malo bavio tim poslom zna da bez 10000-15000 evra ne moze se krenuti u posao.

  2. Jeste poklonili ti politicki istomisljenici. Budi covek reci, usao sam u politiku malo da zgrnem kintu, presao sam glasace, zar je to tesko reci?

  3. Ma da to su te fore tipa „bogatiji za jedno iskustvo“. Velika je odgovornost na celoj ekipi Samo jako i samom Luki. Treba da budu svesni da su izneverili građane koji su glasali za njih. To razočarenje je gorče od oseċaja koje nam aktuelna vlast servira svojim nakaradnim vodjenjem države. Luka i pokret Samo jako su u ljudima ubili nadu. Oni zaista treba da budu svesni šta su napravili i uopšte nije isključeno da su za tu igru svi, tuto kompleto iz tog pokreta, dobili lovu od SNS-a. Kako Luku nije sramota da se uopšte pojavljuje bre u javnosti? Ti ljudi nemaju ni malo srama.

  4. Maestralna egotrip akrobacija, donro ukesirana nakraju. Jedini uspeh: pokazao je nama jadnima i ocajnima koliko smo jadni i ocajni. Sve najbolje sa kaficem-galerijom-koncertnom dvoranom … !

  5. Od ulaska u Skupštinu opštine Mladenovac, preko kandidature na predsedničkim izborima, neverovatne popularnosti i odličnog rezultata, do optužbi da je SNS-ov čovek i debakla na beogradskim izborima i pojavljivanja Luke Maksimovića, alijas Ljubiše Preletačevića Belog na političkoj sceni prošle su dve godine.

  6. Ovakva forma „politicara“ koji paravi parodiju na politicki sistem odavno vec postoji u inistranstvu

  7. Ovaj je isti kao onaj nesrecnik iz Kupinova. Uskoro ce se smucati po raznim rijalitima ne bi li imao koju kintu za zivot. Zivi bili pa videli.

  8. Zvao Prilepka „buraz ko nas to zavadi, nije bitna politika“, aha, nije bitna kad izgubis – koja ispod prosecna karikatura, uzas blagi. Al na kraju, lik otvori kafic, hahahh, i vidite, sve dodje na svoje. Njemu bas i pripada mesto kafedzije u ovom univerzumu.

  9. Uđi ti u Zadrugu. Tamo bi se uklopio u mentalni kalup učesnika.

  10. Samo u našoj zemlji može ovakav cirkuzant koji se kao bavi politikom da dobije medijsku pažnju. On blamira samog sebe pre svega svojim izmotavanjem.

  11. Koja glupost, Beli je najvise pljuvao Vucica a slepci opozicioni izmisljaju kao i uvek.

  12. Velika popma ni oko cega. Sve sto je ovaj mladic uradio je da je uzeo glasove potencijalnoj opoziciji na izborima…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.