Ben Hodžis: NATO intervencijom zaustavljeno etničko čišćenje

Ostavite komentar


  1. Ne ,to je bio genocid od strane vaše države i ostalih država koje su učestvovale u tome.

  2. Danas, na primer, itekeko postoji taj ‘uslov postojanja strategije’ protiv moguceg teroristickog vojnog napada na Srbiju. Zove se, … Putin!

  3. NATO je bio vise nego pokrovitelj etnickog ciscenja Srba iz Hrvatske. Na javnoj nabavci angazovali su svoje penzionisane generale da naprave vojne planove ustaskom komadantu Gotovini ciji su bojovnici na par koraka od NATO vojnika kamufliranih ‘plavim UN slemovima’ vrsili egzekucije i hendikepiranih osoba.

    1. A da ne govorimo o pustanju teroriste koji podmetnuo bombu pod autobus ili cutanju i posmatranju martovskog pogroma Stba na Kosovu od civilizovanih Albanaca.Niti ste intervenisali niti je to vasa stampa objavila.

  4. Ne treba biti sa njima u rukavicama. Oni poznaju samo jedno. Silu. I to im treba omoguciti. Zato se i naoruzavaju.

  5. Malo vremena prodje a da nas neko ne podseti na americke smrde i njihova dela.

  6. Laž! NATO agresijom je omogućeno pobunjenicima da izvrše etničko čišćenje.

  7. Али сте зато извршили егзодус над Српским народом из Хрватске и са Косова и Метохије

  8. Zanimljivo je kako nisu zaustavili etničko čišćenje Srba u Hrvatskoj,vojnom intervencijom?Kad su već puna usta humanizma.Pa ti nesrećni Srbi su na identičan način tražili svoja prava isto kao i Albanci na Kosovu.Razlika je bila samo u statusu ta dca naroda u tim republikama,Hrvatskoj status Srba i Srbiji status Albanaca.Jedni su izvukli deblji kraj,drugi dobili državu.E to je pogled humanizma ovakhih likova na Balkanu.Taj isti pogled neguju po celom svetu.Licemerno.Kao u Latinskoj Americi gde su shodno interesu podržavali razlicite sukobljene strane.

  9. О чему причаш мајкети….које етничко чишћење када су Срби били угрожени…који умеренији лидери…С.Милошевић је био злочинац па је склоњен а Тачи ,Харадинај (умеренији политичари)који су лично вршили геноцид над Србским и Албанским народом су награђени…Само не знам докле ћете више лагати себе и обај свет❗

  10. Ben Hodžis može da priča eta hoće, ali istana je da je Srbija napadnuta bez ikakvog razloga. Niko nikoga nije protiravao. Nismo mi narod kakvi su drugi da etnicki očiste jedan pristor od starosedeoca i tu se nasele. Da bez ikajvih razloga ubijaju drugi narod pokazujući svoju snagu i moć. Nemojte takav epitet prikopčavati Srbiji i srpskom narodu. Prbo ste nam bez račloga uveli embargo, galopirajuću imflaciju… Zašto? – Srbija je imala standard skoro kao u Nemackoj i to je trebalo zaustaviti, uništiti prosperitet jednog malog i slobodarskog naroda koji je uvek bez razloga napadan. Branili smo se uvek herojski. Uvek. Sada sva zlodela vaša hoćete da pripišete srpskom rodu. Istina je da su srbi stradalni narod. Aušvic, Jasenlvac, trgovina srpskim organima… To je istina. Priznajte već jedanput! Pitate se zašto imamo dobre veze sa rusijom i Kinom?… Zato jer su nam prijatelji i nikada nisu ugrožavali naš suverinitet. Ne dirajte narod koji je dao najviše naučnika i daće i u budućnosti, jer nismo uljuškani… Kosovo i Metohija nikada nije bilo albansko, niti bilo kog drugog naroda, sem srpskog i Srbije. Očekujte pravdu i sud od Gospoda…

  11. Aosolutno tačno.Sve je počelo osmom sednicom u Srbiji i tu će se i završiti.

  12. Bas me zanima gde je bio NATO 1995. godine kad je RH sprovela akciju „Oluju“? Tada je to bilo uspostavljanje suvereniteta ns svojoj teritoriji RH, a 1999. godine na KiM je bilo etničko čišćenje!

  13. Jednostavno dragon generale. Izabrali ste pogresne balkance da se kacite sa njima I veoma pogresne da ih podrzite. Sve je to lepo I Zapad I progress, Ali vasa vojna masinerija je bila u sluzbi otimanja rudnih bogastava jedne zenlje us zloupotreba price o ljudskim pravima. Provaljeni ste odavno. Na zalost izgleda izgubili ste dobre prijatelje a dobili kao savzNike neprijatelje iz dva poslednje rata

  14. „Hvala“ NATO trupama što su uložile napor da nas reše samih sebe. I ne trebaju nam ni oni ni Rusi ni Kinezi da nam pomažu-odmažu. Prave biznis (kao Christopher Walker, DEA i druge lopine) a mi, nažalost nazadujemo u svakom segmentu. Ne mogu rane tek tako da zacele. Mnogo je bolna njihova ambicija.

  15. NE, vi ste pomogli ciscenju.
    Gdje su se Srbi vratili?
    Pa meni su izbrisali mjesto prebivalista!?
    Hrvatska je oduzela stanarska prava svim Srbima koji su dobili drzavljanstvo drugih republika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.