Beograd i Priština postigli dogovor o tablicama

Ostavite komentar


  1. Odlazak u Brisel sve više liči na uzaludno trošenje budžetskog novca. Dok s jedne strane predstavnici Kosova redovno tačno obaveštavaju o sporazumima svoj narod, s druge strane predstavnici Srbije vešto spinuju. i što više zaobilaze istinu narod im sve više veruje. Postoji jedna izreka koja bi odprilike glasila ovako: ništa tako bujnije ne raste kao korov i ljudska glupost. Pozdrav iz Metohije.

  2. Da li je i ovog puta "Marko zakasnio na Kosovu" i k““o po običaju ne daje punu informaciju onog što je potpisao. Mi sa KiM koristimo tablice koje R. Kosovo ne priznaje i nikada ih nije priznavala i pored postignutih dogovora. Po meni i velike većine Stba sa KiM je što mi ne možemo sa tablicama PE, PR, KM, DJ, PZ i UR se kretati po RK a i u Srbiji se po mnogo čemu tretiramo kao stranci i moramo putovati po ispostavama naših gradova MUP-a Srbije po vozačke dozvole i tablice i plaćamo kazne na licu mesta.

  3. Ovaj izgleda ponovo pobedi po svih pet tacaka pregovora. Pisle svake njegove i Vuciceve pobede protiv kosovskih vlasti nama na Kosovu je sve teze i teze.

  4. Marko Djuric vrlo pametno i odgovorno vodi pregovore u Briselu. Najzad se u nasoj novijoj istoriji pojavio mlad i perspektivan politicar koji ce u saradnji sa nasom Vladom i predsednikom vlade Aleksandrom Vucicem dati Kosovu sve sto je potrebno da postanu jedna ozbiljna drzava.

  5. Predsednikov pulen golobradi M.Djuric se ponasa poput svog shefa vojvode Nikolica.
    Postao je "direktor kancelarije Srbije za Kosovo" odn u Evropi se ovo radno mesto zove -ambasador Srbije na Kosovu. Trikovima i izmisljenim nazivima se moze upravljati Srbijom jedno vreme …ali ne za dugo. Kosovo je samostalna drzava i juzni sused Srbiji i koji je svoju samostalnost dobilo zahvaljujuci upravo ovima koji su sada na vlasti u Srbiji kao i njihovim patronima pre njih (Milosevic,Seselj i sl.)
    Ako politicari iz Beograda zele dobro srpskoj zajednici na Kosovu trebaju nauciti te do sada izmanipulisane ljude da nauce sluzbeni albanski jezik i uklope se u ustavne okvire samostalne Republike Kosova. Ovime bi bilo lakse njima na Kosovu,lakse Beogradu i Srbiji kao i manje izdataka za finansiranje "srpskih patriota" koji kroz Kosovo samo prodju i paradiraju se i ponovo se vrate u "svoju majku" Srbiju.

  6. Jedan od prvih papira koji su politacari iz Beograda potpisali u Brisselu bio je onaj o definsanju granica Srbije. Po tom papiru Kosovo je van Srbije odn samostalna je drzava. Slicno je i sa fantomskom "republikom srpsko/sumskom" u Bosni -koja ne sluzi na cast postenim i casnim gradjanima Srbije jer svi znamo kako je to cudo stvoreno u susednoj nam BiH drzavi. Onog cega se pametni stide politicari iz Beograda se nazalost i dalje hvale. Njihovom "zaslugom" Srbija se urusava u sebe a oni se i dalje prave da to ne vide.

  7. E moj Djuricu opet mucak. Sto bi ti fudbalskim recnikom rekao, autogol! Borko je bio suvo zlato za vas!!!

  8. Opet gubitnicki pregovori.Taj Djuric izglefa da je sraf u vladi i radi na daljinski iz Pariza, ovij dana

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.