Beograd: Omladina Narodne stranke postavila izložbu kuća na prodaju na KiM

Ostavite komentar


  1. Srbi sa KiM su izašli na izbore i sa skoro 50.000 glasova podržali Srpsku Listu Aleksandar Vučić. Srpska Lista je oborila Kurtija koga su podržavali upravo Darko Stolić i Narodna Stranka nije ni izlazila na izbore a da je izašla osvojila bi najviše minornih 0.76 % glasova.
    Danas ili koliko sutra će Srpska Lista formirati vladu u kojoj će imati najmanje tri ministarstva i potpresedničko mesto što će sa apsolutnom vlašću u deset srpskih opština uzeli vlast u svoje ruke a ne da čekaju pomoć od matice.
    P. S. Da li su tražili dozvolu od vlasnika kuća koje su na prodaju. Transparentno isticanje panoa: „Kuća na prodaju“ je pre svega pritisak na privremene vlasti na KiM a ne na Srbiju ili lokalne predstavnike srpske samouprave. Siguran sam da su ti isti što prodaju kuće iskoristili pozitivnu diskriminaciju prilikom zapošljavanje.

    1. Nebuloza, samo botina kao što si bi mogla da implicira da izdajnička kolaboracionistička Smrdska lista, koja je za svoje sramno ponašanje nagradjenja tim pozicijama u vladi, u stvari radi u najboljem interesu Srba. Velika većina naših stanivnika dole, kao I svetinja, su južno od Ibra, a tvoj Firer AV je pre neki dan prodao Gazivode pa nu nije problem da proda I izda ostatak Kosova I Metohije.

      Sram da te bude.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.