"Beograđani motivisaniji da ruše Vučića od ostatka Srbije"

Direktor Faktor plusa za Danas o razlici u rejtingu PSG na beogradskom i republičkom nivou, koje je ta agencija objavila u poslednjem istraživanju

Ostavite komentar


  1. Izlaznost u Beogradu je generalno uvek bila slaba, ne verujem da će se išta promeniti, a čak i da se promeni, ne vidim način da je SNS ikako ugrožena. To što Đilas ima 15 i kusur odsto podrške ne znači da će biti dovoljno za pobedu.

  2. Beograd živi na grbači građana Srbije jer su pobegli iz te iste Srbije i ona mora da ih izdržava. Vratite se u Srbiju da vidite kako se stvarno živi.

  3. "Beograđani motivisaniji od ostatka Srbije…" a žive 10 puta bolje od svih ostalih! Njima uvek nešto fali, dok se ostatak Srbije decenijama zadovoljavao mrvicama.

  4. Mozda ima onih koji tako misle, ali u jako malom procentu. Mislim da nije ni tih 15%. Pogresan im je cilj, ideja koja ih vodi… Nemaju oni blage veze sa politikom niti bilo cime sto ce nam doneti nesto dobro. Oni su samo ostrasceni u zelji da smene Vucica

  5. "Radnici na crno uz vas smo" ali u radnicke cipele mi nebismo ni legelno taman i da je plata velika.

  6. Sa 15% može da vlada u nekoj ulici u Grockoj, ako mu Vulence to dozvoli. Slabi su t politicari da bilo šta promene. To je ista klasa, kao i SNS. Nema promene.

  7. Ma vi ste se pokazaili na lokalinm izborima u Pecincima i Mionici koliko ste procenata imali.Tako cete proci i na beogradskim izborima.Mozete da se udruzite sa kim hocete,jer te lazi narod hoce da rusi to nije tacno vec vi gospodo lopovi da ponovo kradete ali nece vam to usprti.Vi ste izgustirani kod naroda i odlazite u proslost,a ovaj tzv,do juce zastitnik gradjana kkao ga nije sramota da se bavi politikom kao i Djikija koji je usao 2004 u politiku da nagrabi jos vise pare od naroda iako kaze da ima 10 firme.Vi ste sramota za ovu drazvu lopovska koalicijo.

  8. Kakva slucajnost, poznajem
    jednog Slovenca profesionalc
    rukometa. Za ove praznicne dane bio je kuci sa svojim, pitao sam
    kako si proveo odlicno. Mladi Slovenac bio sam u Beogradu nas sestorica sa dva auta, prosli smo
    super za pet dana, hotel, hrana drustvo Beograd je pun turista beogradjani su divni u Beogradu
    imas sve sto zelis, a vjerovatno i
    dogodine.Podsjetio me kroz razgovor da drugi grádova nisu ni blizu u odnosi na standard i zivot, drugi rade za Beograg.
    (Komentar Nikole, Beogradu zivi
    na grbaci gradjana Srbije),tocno
    tako mije rekao i Slovenac koji
    poznaje dosta dobró gradove
    u Srbiji.

  9. Ko da Đilasu glas, nije normalan, a zašto mu nije sve to oduzeto, nije jer nema osnova, jer se sticalo u vreme lopovskih privatizacija i lopovskih dogovora jer je to bila prava tajkunska država kod je njegovi vladali. Jel to hoćete ponovo???

  10. Zesto Beogrdjani nisu skinuli Slobu nego cekali Velju sa bagerom?Ne mogu oni Vucku da uzmu vise od 15 do 20 posto,oni su svi njegovi pritajeni koalicijski drugari.Sve sam go komunisticki okot!

  11. Auh, sve pršti od parizera po komentarima. Najbolji komentar osobe koja se potpisala kao Beograđanka, a pljuje po Beograđanima. Klasična "zavadi pa vladaj" šema. Žao mi je botovi, ovde se ne vodi borba između Beograda i ostatka Srbije, već između gladnog naroda i beskrupuloznih prevaranata na vlasti.

  12. Botovi su postali najredovniji citaoci Danasa. Nije im lako, teska je to literatura.

  13. @bata baki opismeni se prvo, botu ! Ah, da. Da si pismen ne bi bio bot i ne bio pristalica aktuelnih.

  14. Pa pola tih* beogradjana* su iz unutrasnjosti, pa se sad dokazuju starosedeocima,stide se svojih korena kukala im majka.

  15. Za pobedu integrisane opozicije i dalje ostaje problem većine naklonjenih medija "naprednoj stranci" kao i priveligovano korišćenje ostalih državnih resursa. Na ovom planu do sada nije ništa promenjeno , a zna se da će Vučić upotrebiti sva dostupna sredstva da ne izgubi Beograd. Da li društvene mreže mogu opoziciji da dopune medijsku prazninu , za ovo još nemamo iskustvo !

  16. @С. Ч.
    Зашто се писац овог чланка потписао иницијалима уместо пуним именом и презименом ?
    Од кога и од чега се ОНА крије ?

  17. Драги грађани града Београда Јел ви верујете у Деда Мраза па ако верујете Драгом Ђикију неће моћи ни он да помогне јер Драги Ђики овам народу отео део лепе будућности тако да овај исти народ није доживео АМНЕЗИЈУ за разлику од наших локал патриота и ДУШЕБРИЖНИКА који су уништили овај град Београд са својим пројектима и пунили џепове само себи а празнили градску касу и осиромашили грађане града Београда па Драги Душебрижници то је већ виђено……

  18. Ne shvatam zasto bi u Beogradu ljudi imali motiv da ruse Vucica kad je bas za Beograd dosta toga dobrog uradjeno.

  19. Ni Đilas ni Janković nemaju veću podršku beograđana od Vučića i SNS sve su to prazne priče.

  20. Ti što žele da ruše vlast obično su okarakterisani, a to praksa i potvrđuje, kao neradnici i večito nezadovoljni i neispunjeni ljudi. Radite na sebi i gledajte da iskoristite svoje kvalitete. Pustite prazne priče. I na kraju, za koga bi ste vi to glasali?

  21. Posle izbora u Beogradu nece doci ni do kakvih promena jer SNS u Beogradu ima veliki broj glasaca. Sa druge strane opozicija je izbacila u prvi plan vec vidjeno lice odnosno coveka koji je svojom lose vodjenom politikom unazadio Beograd. Jednostavno opet ce se ona narodna ispostaviti kao tacna : Tresla se gora rodio se mis ili ti ubedljiva pobeda SNS a opozicija ce opet da kuka kako su izbori pokradeni a nece svoju nesposobnost nikada prihvatiti.

  22. Čim su se botovi ovoliko aktivirali, znači da u vrhu vlasti postoji ozbiljan strah od gubiitka vlasti u Beogradu. Doduše, oni se svega i svačega plaše i stoga osećaju neizdrživu potrebu da reaguju i odgovore na svaku vest ili izjavu koja ne ide na ruku Vučiću. Ali obično su im botovski komentari veoma kratki, nesuvisli i lako prepoznatljivi. Ali sada je već drugačije. Sada pišu i po nekoliko rečenica, dakle ozbiljno su se posvetili botovanju. A to samo znači jedno – STRAH!

  23. Drago mi je, obzirom da je dnevni list DANAS jedina novina koju kupujrm, da je podlednjih dana uvecana prodaja.Botovi su zdusno "obezbedili "sredstva i za to.Viseje u komentarima onih koji niti vole niti zive u Beogradu.Ostavite nama da resimo status Brograda kako mu dolikuje. .palanke neka ostanu gde jesu, Beograd zasluzuje bolje od ovog sto je sada..Hajde BOTOVI uvecajte tiraz.

  24. Kakav god da bude rezultat, pa i da opozicija uzme većinu, SNS će da vlada Beogradom, jer, ako ne bude bilo većine, kupiće dovoljan broj opozicionih odbornika kao što se desilo na Vračaru i što se dešavalo u mnogo opština u Srbiji. Prljava kampanja protiv opozicije već uveliko traje, opoziciji je pristup medijima zabranjen, svaki glas koji opozicija dobije u ovim uslovima je veliki. Zbog prethodno navedenog nerviraju me izjave raznih analitičara i drugih koji govore o ovakvoj ili onakvoj opoziciji kada je mogućnost da se čuje neki drugi glas sem Vučićevog skoro nikakva. Nažalost mnogi su pali pod uticaj Vučićeve medijske mašine čak i oni koje sam smatrao samosvesnim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.