Bilčik dolazi u Beograd kako bi prisustvovao Evroprajdu, uprkos najavi zabrane

Ostavite komentar


  1. Za njih ne vrede nikakvi zakoni, ni odluke, ama bas nista. Hoce im se, moze im se. Primerni predstavnici demokratije.

  2. Непоштовање државе Србије и српског народа. Очекивано и већ безброј пута виђено од западних окупатора.

  3. Agresija prema ovoj zemlji na kvadrat. Očigledno je da joj Bilčik i slični ne dozvoljavaju da ima samostalnu politiku, pa kakva god da je.

  4. Овај долази да потпирује ваттру која већ тиња.

  5. Pa ko je sad tu toliko „neinformisan“, ili se pravi lud, ili sve pravi ludim ?
    Mozda samo „psi laju, a karavani prolaze“ ?

  6. To je otvoreno i grubo mesanje u unutrasnje stvari suverene drzave. Treba ga proglasiti personom non grata.

  7. Bilčik ostani kod kuće! Gospode spreči ove sodomiste i sve puteve u naš Beograd učini nedostupnim!Dosta je bolesti u ovoj napaćenoj Srbiji !

  8. У Србији очекују да од европских званичника науче нешто а ови се понашају као колонисти и урушавају ионако низак рејтинг ЕУ у Србији.

  9. Inače je i ovo oko EUPride-a samo još jedan spin da se skrene pažnja sa činjenice da je Srbija priznala lična dokumenta Kosova a sprema se i za tablice. Malo zabave uz EU podršku

  10. Nepoštovanje države u koju dolazi i odlučuje . Jako agresivan. To nije diplomatija.

  11. Neka ga policija lepo ispendreči pa da mu ne padne više napamet da krši propise druge zemlje

  12. Nepodnosljivi amaterizam Evropske Unije. Salje jednog Bilcika a ruska operativna infrastruktura zivi ovde. Osim, naravno, Nocnih vukova i drugih jedinica kad zatreba. Rade im Amerikanci, Rusi i Kinezi sta hoce.

  13. Da li rec ili volja Gospodina Bilcika vise vredi nego moja? Placa li Gospodin Bilcik porezu ili SMS placanja za bolesnu decu? Odomacili se ovde i diriguju sta mi u svojoj drzavi da radimo.Oni znaju bolje? Zasto mi biramo PREDSEDIKA?

  14. Neka ga proglase za podstrekivanje potencijalnog nereda i zabrani mu vlada Srbije da dodje. S kojim pravom se usudjuje da protivreci i ne postuje odluke drzave

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.