Bilčik: Potrebni su nam svi proevropski glasovi u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Ma šta će vam? Imate Vučića pa furajte zajedno. Taman ste jedni za druge! Licemeri, lažovi i podlaci.

  2. Zasto gospodin u istom govoru ne pozove vlast koja bukvalno poseduje drzavne medije u Srbiji? Ovako izgleda da je EU samo vazno da se ovim satro izborima da legitimitet zbog drugih tema kao sto je na primer Kosovo. Hipokratski nema sta.

  3. Tek postali izvestilac EU, gosin Bilcik, a vec namazano mamite sve politicke aktere da izadju vucicu pod cekic, da bi sa svojom kradjom od 1,5 miliona nejasnih glasova imao legitimitet. Lepo od vas gosin Bilcik.

  4. Ne brine mnogo EU za Srbiju. Toliko je očigledno. Mada, u skladu sa svojom funkcijom, gosn. Bilčik mora da priča to što priča.

  5. Kako ovaj EU zvaničnik računa glasove SNS u Skupštini Srbije? Koji su to glasovi?

  6. Jedino nam je preostalo da EU pocne uticati na opoziciju da vise ne dolazi do incidenata.

  7. Bilcik da obavesti predstavnike EU, kakvo nasilje se desava na ulicama Beograda od strane opozicionih lidera.

  8. A koji to glasovi u ovom sazivu NISU proevropski?
    Moze l’ malo manje korektnosti, mnogo vise KONKRETNOSTI?

  9. Vama su sigurno potrebni a da li su nama? U cijem je interesu odrzavanje izbora u toku pandemije?

    1. Bravo Raso \ Koliko znam naš cilj je postati deo evropske porodice \ sedi 1 ko vrata.Nas cilj je da da UDBA i dalje vlada i da ostane ovako stanje haousa dok ima para i pljacke. 7 milijardi evra su izneli Rusi iz Srbije i seljaci radnici od poreza placaju izgradnju gasovoda 1,5 milijardi od Dimitrovgrada do Madjarske jel mora da se plati dovodjenje Kostunice na vlast .Sada imaju spremnog obradovica da zameni Kostunicu.12 milijardi je manje u budzetu za 8 godina plus krediti koji tek stizu za naplatu.Imamo nove Zemunce i Navijce takozvane koji ma UDBA kaze i oni pale biju prete a tv je u rukama Keramicara .Udba se ne pobedjuje izborima .

  10. Evropa mora da promeni retoriku i mora da radi nesto konkretno a ne samo da izdaje saopstenja i deli pare i zajmove . Mislite da novac sve resava pa i vasu nesposobnost. Vi ustvari znate da to nije tako. Gladnom ne dajes pare da kupi hleb (aspiratore) ako nema gde. Das mu hleb (aspiratore) i to pre nego sto umre od gladi. Ja razumem da vi morate da pricate to sto pricate ali od toga nema leba. Ovaj narod 100% hoce u Evropu ali ne ovakvu. I uvek cu da cenim pomoc prijatelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.