Biljana Stojković: Više od 78 odsto SSS za napuštanje Ujedinjene Srbije i saradnju sa „Moramo“

Ostavite komentar


  1. Ipak su tzv. deca iz Pokreta Jedan od pet miliona bili nedovoljno shvaceni…?? Zar ne…?! Nego sta bi sa nama koji smo potpisali Ugovor sa kamiondzijama srpske demokratije…!!

  2. Nije problem što je pismo dospelo u javnost ,već što ono,uopšte,postoji!!! Stiče se utisak da tumarate okolo, ne znajući gde ste ni kuda idete,te da hoćete da budete domaćin u tuđoj kući…

  3. Sada me živo zanima, kako to da ste sa ovakvim odnosom snaga unutar SSS, sarađivali i pregovarali sa koalicijom oko SSP, a ne sa Moramo? Je l’ to neko na svoju ruku odlučio i zar to ne liči na isto ono što se desilo u koaliciji SSP, NS, DS, PSG i ostali?
    Stvarno me zanima, jer sam blizak ovoj opciji.

  4. Velika steta I zal sto protivnici rezima ne nastupaju zajedno, udruzeni. Videcemo koliko ce to uticati na ishode izbora.

  5. Za Beograd, samo Veselinovic.
    Imam 70 godina, decu po svetu, glasam za mladog, neokaljanog, Dobricu.Po svojoj savesti i cistoj svesti, a i molbi moje dece.Srecno!

  6. Napustite već jednnom, šta glumite. Imali ste moju podršku sada više ne.Jasno napišite šta hoćete.

  7. Kako profesorka može da dokaže da je ovih 78% zaista toliko, ako ne može da dokaže da iza spornog mejla ne stoji ona već tobožnji savet SsS. Neki članovi SsS opravdano ne veruju u ovaj rezultat.

  8. Jedna, na zalost , smusena i opsirna prica koja , kao , ne steti opoziciji u celini. Za mene je najvazniji stav prof . Cupica na ovu temu .

Ostavite komentar


Politika

Mali za RTS: Ekspo je najvažnija razvojna šansa Srbije 8

Mali za RTS: Ekspo je najvažnija razvojna šansa Srbije

Ministar finansija Siniša Mali kaže za RTS da su svi šipovi za Ekspo postavljeni, a da je danas postavljen i prvi šip za nacionalni stadion. Poručuje da je Ekspo najveća razvojna šansa naše zemlje. Očekujemo da ćemo te godine imati tri miliona posetilaca i 100 milijardi evra BDP, naveo je Mali.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.