Bilt: Opasno igranje vatrom

Ostavite komentar


  1. Karl Bilt je kao kvisko, izvuku ga po potrebi, da da svoj komentar za sva moguća pitanja, naravno uvek na štetu Srba. Radi po principu ček političara, napišeš magični broj cifara na čeku, i već je spremna priča.

  2. Kao bivsi premijer, potpuno nevazna figura. Njegove izjave se tretiraju kao izjave Bin Ladena.

  3. Gospodine Bilt, sa koliko drzava bi Albanci bili zadovoljni i koliko drzava, po Vasem misljenju, treba da sa iznedri na prostoru Srbije?

  4. Bilt veoma dobro poznaje Balkan i način razmišljanja balkanskih političara (koji bi, da mogu, svaki put podvalili često naivnim službenicima EU). Bilt ih je provalio, pa ga zato ne vole, otuda i instrukcije botovima da ga blate.
    Sve što je rekao je tačno, zato se i ne sviđa mafiji na vlasti u onašim balkanskim banana državama. Naravno, itekako ga cene i uvažavaju u EU, zato ga i konsultuju. Nije to kao kod nas, pustiš razne Vuline i Đuriće da lupetaju i odvlače pažnju sa suštine.

  5. Pa ako treba da granice ostanu onakve kakve su bile u staroj Jugoslaviji kako tvrdi g. Bilt, onda otkud imamo nezavisnost tkz Kosova koje nikada u toj istoj bivšoj SFRJ nije nikada imalo status države već pokrajine unutar Srbije. Znači da se međunarodno pravo i Avnojske granice nisu poštovale.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.