BIRODI: Na osnovu kojeg akta je Vučić predložio kandidata za predsednika skupštine

Ostavite komentar


  1. Birodi, ok kada ima razloga pitati ali pitati predsednika najjače stranke po kom zakonu je predložio čoveka na dužnost koja pripada toj stranci je već podcenjjivanje nas čitalaca… Dok je Vučić na čelu SNSa on predlaže voleli mi to ili ne…

  2. Treba čoveka osloboditi obaveza, on ne zna kud udara, kad je predsednik SNSovcima a kada svim građanima. Ni odmora ni sna, Mića pokvario kotlove blatom, vazduplohov pokvario rampu, kompletni idioti pokvarili pravdu, doktori to, ustvari nisu. Mora na sve strane, daje uputstva sudijama i tužiocima….. Ja ga razumem ako bude želeo da se rastereti.

  3. U Srbiji je već 1o g. statut SNS-a iznad Ustava i zakona, a AV je iznad stranačkog statuta. Prema tome, sve je normalno, samo ako se okrene naopako, što oni uspešno i rade.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić u Valjevu ponovo pozvala opoziciju na dogovor o izbornim uslovima 10

Brnabić u Valjevu ponovo pozvala opoziciju na dogovor o izbornim uslovima

Potpuno i otvoreno pozivam sve predstavnike u skupštini da razgovaraju o temama koje se tiču izbornih uslova ali u "normalnoj atmosferi u kojoj možemo da se složimo da se ne slažemo", i čini nam se da oko implementacije ODIHR preporuka svakako imamo konsenzus, izjavila je danas u poseti Valjevu predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.