BIRODI: REM da pokrene postupak protiv TV Prva zbog intervjua sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Ovo me malo plasi. Diktira se novinaru sta da pita, koja su pitanja dobra, a koja nisu. Ona je urednik, a gledaoci su to takodje. Ne moraju da gledaju, ako im se ne dopada.
    Takodje bih volela da Danas objavljuje komentare citalaca. Desava se da ne objavite komentare koji nisu u skladu sa vasom politickom orijentacijom. Objavljujuci samo neke komentare stvarate utisak da svi citaoci isto misle, sto nije tacno.

  2. Што лепо не напишу, Прворођени је искористио прилику да блати опозицију,а новинарка је служила као фикус.

  3. Јел то онај РЕМ чија председница се јавно представља грађанима Србије у SS униформи ?
    И од њих тражити да покрену поступак ?
    Тужно или смешно ? нека свако закључи за себе.

  4. Ко су бре они да некоме причају шта сме а шта не да пита свог госта .И одакле им прави да то емитују или пишу.А они све раде по закону ,поштено никога не вређају и само истину причају. Кад би се зезали.

  5. Novinarka sa Prve je očigledno fan AV,sva se rastopi dok priča sa njim,naručena pitanja su normalna već duže vreme u Srbiji.Toliko je odvratna da odavno zbog nje ne gledam TV Prva.

  6. Laž i istina, šta su?
    E to najbolje znam kad otvorim novčanik. Para ima, ali samo od 10. do 25. u mesecu.
    Dok platim račune.

  7. Zato ja ne gledam Prvu tv….ne bi AV ni došao tu da nije ranije pripremio pitanja TO nije novinarstvo već poltronstvo !…

  8. Nacionalna frekfencija je javno dobro. Televizije koje imaju PRIVILEGIJU da svoj program emituju na nacionalnoj frekfenciji, moraju da poštuju pravila. Ne može urednik da radi šta mu oadne na pamet i favorizuje jednu stranu.

  9. Zloupotreba svih privatnih(njemu odanih
    medija,svih državnih resursa,svega što po
    stoji u Srbiji.I pobedio.Pa ja bih kao tota
    lni anonimus pobedio,kad bi toliko GODI
    NAMA ZLOUPOTREBLJAVAO TOLIKE RES
    URSE.Vučić ne shvata da bi u on i klijente
    listička stranka tavorio sa 15_20% poslan
    ika.da ga NIGDE nema ni na jednom medi
    ju.Ako se ne ispoštuje Rezolucija EP Vučić će sa mafijom da vlada DOŽIVOTNO

  10. Pa to je jedna neškolovana i uvlakačka tzv. “ novinarka „, te jednostavno prebacite na drugi kanal ili isključite TV.

  11. @Miro, da te utešim, ali i opovrgnem. Uvek komentarišem protiv vlasti, ali Danas mi objavljuje tek svaki treći. Tvoje insinuacije nisu na mestu, ali ne verujem da to možeš da shvatiš kad nisi scesna da jedino Danas prenosi sve što radi i pozicija i opozicija, pa prenosi čak i neke dobre stvari koje se tiču vlasti. Ovi tvoji Vučićevi mediji to ne rade, već pišu samo hvalospeve Prvorođenom, a opoziciju nazivaju sttanim plaćenicima i izdajnicima. Nadam se da sam te prosvetlio bar malo

  12. Blago nama kad i polu pismeni kranu da drze predavanja.Mislim da bi mogli traziti da ih proglase za akademike.To bi bilo vrlo logicno oni su pametni, razboriti,aktivni,dusebriznici,logicari i mnogo toga samo polu pismeni.Ma sta mari oni si sila, sve za pare.

  13. Ovo novinarka?
    Pobegulja sa RTS-a sada kiti licnu bajografiju…
    Kada se promeni vlast , ona okrene plocu i izgovori recenicu cuvene sps. Suzane iz nekadasnjeg Studija B: sta da nam zamere? Pa mi smi samo radili svoj posao.
    Pa to isto kazu: Bokan, Vesic,Orlic, Darko Glisic ideolog, Jovanov, Sandra Bozic, Darija Kisic, Marjan…i razni ini.

  14. Strašno!!
    Umesto da se fokusiraju na relevantne probleme, BIRODI se bave sitnicama kao što su ‘prekršeni pravilnici’ samo kako bi izazvali kontroverzu!

  15. Pa ona je tamo samo da pročita unapred smišljena i proverena pitanja koja odgovaraju Vučiću.Inače ne bi radila na toj TV.

  16. Voleo bih da znam a ujedno i da pitam sve gradjanje Srbije pa ko je nama dobar jos od cara lazara iz 1389,jel moguce da nam nijedan predsednik ne valja???

  17. I vi ovo nazivate „novinarka“?
    A po cemu?
    Po podaništvu…!?
    Ako je neko voditelj emisije to ne znaci da je novinar

  18. Kako da pokrenu postupak sami protiv sebe jel Olivera zekic sns jeste jel sns na vlasti jeste jel sami sebi sude ne , nego obicnim smrtnicima tako da je sve ovo zamlacivanje nema pravde sve je vucicevo cela srbija sve je njegovo on radi sta hoce i kako hoce ako se nrko usprotivi posalju mu Biju da ga isprebiju dok narodu dodje iz dupeta u glavu bice kasno od srbice nevlce ostati nista nije za dzabe receno da ce srba ostati tek toliko da stanu svi pod jednu krusku.

  19. Da li se sećamo gospođe novinarke Spomenike Jović. Nestala je bez traga.Poltron Mirin i Slobin. Mnogi će krenuti njenim putem. Izbegavaće ih i komšije. Da li je živa Spomenka?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.