Sonja Biserko: Operacija Vojske Srbije na Kosovu bila bi brza i kratka

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava za Danas tumači razloge otkazivanja današnjih sastanaka Vučića sa ruskim i kineskim ambasadorima

Ostavite komentar


  1. moja zeno sonja ja sam vojni obaveznik kad tebe cujem a mozda sutra lijem svoju krv da bi i tebe stitio sta je to u mojoj sudbini zivotnoj

  2. Srblje ne boli što ih je Zlobo
    ošišao i finansijski i psihički
    nego što je izgubio
    četiri rata! To mu nikada neće oprostiti!
    E sad je tu veličanstveni AV , a on, pošto je pobedio Koronu
    na putu je novoj sjajnoj po-bedi srbskog naroda?

  3. Garnizon se nalazi u Raskoj oblasti. Gospodja je valjda dovoljno obrazovana da poznaje geografiju svoje zemlje

  4. Steta sto tebe Niko nekonsultuje,gospodja Biserko dase pita ona bi I ovo malo Nas stoje bilo na Kosovu 99te izrucila u Hag,I stvarno neznam koga njeno misljenje u Srbiji zanima

  5. Pa dobro kaže žena, „brza i kratka“
    Samo da nas ne zeza nizak natalitet, gde bi nam bio kraj..

  6. Godpođa Biserko ne shvata da je Kosovo i Metohija južna Srpska Pokrajina… U Ujedinjenim Nacijama i Savetu bezbednosti, Srbija je međunarodno priznata država koja se graniči sa Hrvatskom, Mađarskom, Rumunijom, Bugarskom, Severnom Makedonijom, Albanijom, Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom. Sramota je kakve izjave daje…

  7. kosovo je izgubljeno 1999 g.
    sto rece vuk i drugi milosevic je unistio srbiju.
    1913 g. kosovo je sillom, i ubistvom civila i us pomoc pojedini drzava zapada pripalo srbiji, tako je ratom 1999 g. izgubila.

  8. Strategija Srbije na Kosovu se svodi isključivo na reakciju! Dakle , Albanci povuku neki potez a Srbija onda reaguje i to uglavnom nekom iznudjenom odlukom preko noći! Barikade na Jarinju trenutno ne pogadjaju nikoga drugog do samih Srba koji žive na severu. Srbi su po ko zna koji put blokirali sami sebe! Narodu koji dole živi je muka od takvih poteza , i da nema radne obaveze boravka na barikadama pitanje je koliko bi ljudi tamo bilo!

  9. Biserko priča onu priču kao i uvek. Što se tiče Vučića i crvene linije, jasno je da je on neće preći. Ovo je samo skupljanje političkih poena pred masom i mahanje. Za šta je on postao expert do sada.

  10. Do eskalacije sukoba ( najviše verbalnog ) je došlo zato sto kurti ima lokalne izbore pa ovako podiže rejting . Vucic ima koristi zato sto se na ovaj način odlaze nastavak briselskog dijaloga i njegov politički kraj. Jedino sto su provaljeni i sto su preterali pa sad moraju da peglaju. Moja procena je da će iz crnih fondova ( kao i do sada) morati potroše 30-50 mil USD i da će se situacija smiriti.

  11. Osim Iraka ,Avganistana I Sirije ,
    Mi smo jos jedina drzava koja je na pragu 21 veka
    okusila zestinu bombi iz vazduha.
    Secam se dobro, Sonja Biserko je bila isto ovako napadana .

  12. Mark
    Kako je to pripalo Srbiji?Znači da je 1912 bilo nezavisna država.Pa sve su države Balkana nastale ratom protiv Turaka.

  13. Gospodja Biserko,na iznenadjenje vrlo dobro zakljucuje stav,Predsednika Srbije.. Koji izmedju redova porucuje zapadu,zemljama kvinte,medjunarodnoj zajednici,gospodo problem je vas,pa ga izvolite resiti.. razume se,ne na stetu Srbije I Srbskog naroda.

  14. Vucic nece uraditi (na zalost) nista. Ovo je samo jeftina predstava za narod. Gospodja Biserko je puna bisera,Sandzak ne postoji ali zato postoji Raska. Bilo bi dobro znati koju politicku opciju podrzava ona da nikako ne glasam za istu na predstojecim izborima.

  15. Akcija bi trajala oko 24 safa do Prištine i još toliko do granice Albanije, jer sad nema pešadije, da smo složni, ali pošto imamo kvislinge poput cenjene gospođe i njenih poklonika, druga je priča.

  16. Samo totalno glup čovjek Može da razmišlja o nekim novim ratovima,još nijesu pokopane sve žrtve iz poslednjeg rata a neki fanatici razmišljaju o novim ratovima, to su oni isti kojima niko nastradao nije a koji su kroz stradanja drugih postali milijoneri.

  17. JEL kosovo igra kvalifikacije ZA SVETSKO PRVRNSTVO???
    MA KOGA BRE VI LOZITE NAPREDNA BAGRO.
    VUCIC GA JEPRODAO JOS 99 KAD GA JE PRODAO SREDERU I BLERU KOJI SU NAS BOMBARDOVALI..
    na stranu sto je platio kampanju HILARI KLINTON.
    vucic-prodao kosovo odavno

  18. Pa zaboga, dokle će u Srbiji medijski prostor dobijati marginalne ličnosti, i državni neprijatelji, kao što je ova baba??

  19. Za Bubuleju:
    Potpuno je svejedno da li je pregovarač,ovaj ili onaj…otvori oči zar
    ne vidiš da se rezultat zna..Biće normalizacija …

  20. Vi ste od nekad ne zavisnog portala postali naj crnje desničarsko klepetalo.Brišem svoj profil i podatke.

  21. Evo baš danas objave vijest da EU razmatra mogućnost o uvođenju viza za Srbiju… bas lijepo! Ovo je kao kazna za zveckanje oružjem i nepoštivanjem potpisanih ugovora. Bit će toga sve vise sto Srbija bude sve dalje od EU.

  22. Kokanovic Srdjan: To, Raška, kako kažeš, je sljedeći komad grunta bez kojeg ćete ostati. I, kao šlag na torti, na kraju Vojvodina. Ako se Bugari ne sjete da je Timočka krajina njihova.

  23. Koja je svrha postojanja institucije kao što je Helsinški odbor. Pitanje je zašto se Helsinški odbor u Srbiji ne bavi poslovima kao i u svim drugim državama. Nigde se pomenuta ustanova ne bavi dnevno političkim pitanjima, osim u Srbiji.

  24. Srbija ovaj put mora da odbrani sjever Kosova , ako treba, zivotima kompletnog SNS a i ako treba kompletnih Dveri na celu sa Boskom . Nema vise blefiranja.

  25. Odakle pise ova zena to sto pise? Ako je u Srbiji, odmah je transportovati na Kosovo,oduzeti joj drzavljanstvo i zabraniti ulaz u Srbiju. Posle moze da pise koliko hoce i kome god hoce.

  26. Ta scenario koju je izveo aleksandar vucic,me podseca.,na kozaru kada pas Luis skoci I odbrani titov zivot pre njemackom bobom. Naime Sonja bistro uvelicava take nemoguce I neizvedlive scenarije, ali eto neka glume glumu I mlate praznu slamu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.