Bitići: Naučiti Srbe da poštuju OVK koja se borila i za njihovu slobodu

Ostavite komentar


  1. Još na samom početku OVK je oslobodila veći broj Srba unutrašnjih organa… Dalje je legenda.

    1. Za organe pitajte dr.seselja.nikolica. vucica.drecuna.palmu ovi doktori koj su operisali po kosovu

      1. @AlbaKos

        Mozete vi aljbanske patriljote da fantazirate sta god hocete i da botujete do besvesti i da nameecete ovakve fasisticke „zakone“ ali je cinjenica da je posebno za albanske zlocine formiran sud u Hagu koji vec uveliko salje pozivnice…

      2. Na sreću imamo Specijalni Sud za Ratne Zločine OVK (UQK) počinjene od 12.06.1.999.god. do 31.12.2000.god. i imamo jedunstvenu Srpsku Listu koja na kratkom povodcu drži i skupštinsku većinu i vladu a tu je i ustav R. Kosovo koji garantuje Srbims ne usvajanje zakona koji nisu u njihom interesu. Osim toga vidimo da je u Amerika protiv spornog zakona.
        Tek demilitarizovano KiM može obezbediti mir i Srbima i Albancima. Ne može se u dvadeset prvom veku kada su prepune biblioteke knjiga i informatički sistemi prepuni podataka resetovati čitav milenijum postojanja srpske države i Srba na prostoru Stare Srbije. Trebate popaliti sve knjige, kao što ste palili, prušiti sve crkve i manastire kao što ste rušili i srušiti npr. Vikiliks pa čak i Danasov sajt i kao ISIS početi istoriju iz početka.

  2. Ako su svi tvoji sunarodnici tako niske inteligencije, nije ni čudo što ste dobijali od nas po nosu i što ćete dobijati po istom i u budućnosti.

  3. Naravno da niste razumeli ambasadora SADa,
    sukob civilizacija na delu.
    SAD sad ne znaju šta će sa vama takvima, van sveta i veka.

    PS. Žrtve na obe strane ne mogu poštovati svoje dželate. To bi bila ozbiljna psihijatrijska dijagnoza.
    Dželati nisu čitavi narodi, već teroristi i ratni zločinci koji imaju svoje ime i prezime, Bitići.
    A to su, po izveštaju izaslanika EU Dika Martija i svedočenju Karle Del Ponte, čelnici OVK.

  4. Treba biti teski pacijent i izjaviti nesto ovako kao sto je to uradio Bitici, zamislimo da neki nacista prica o tome kako su nacisti „oslobadjali“ Jevreje i da jevreji treba da su zahvalni nacistima, a ako nisu, „treba ih nauciti“. BOLEST!

  5. Imaju Bitići podršku medija N1 i Danas , a neće izostati ni podrška kvisling opozicije , na čelu sa Djilasom .

  6. Bolje da uče albanski narod na KiM da poštuju našu zajedničku domovinu Srbiju.

  7. Eto iste retorike kao za tzv. Oluju… Poniziti Srbe do kraja, da se zahvaljuju i slave sopstvena ubijanja, progone, silovanja. BRAVO za ekipu iz HR! Bravo Borise Miolosevicu, pomiritelju. CESTITAMO!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.