Bivši američki pukovnik o napadačima u Banjskoj: Bili su opremljeni kao vojna pešadija od 120 ili 130 vojnika

Ostavite komentar


  1. A gde su slike u Vucicevoj ruci oklopnog vozila koje je nasilno uslo u manastir u Banjskoj ili kolicinu blindiranih vozila ?

  2. Postovani urednici Danasa, da li je vama jasno da su oci svih citalaca u Srbiji uperena na vase novina i na vas sajt ? Imate li osecaj odgovornosti zbog svega toga i svega sto se upravo desava u nasoj zemlji ?

  3. Ovo je jasno svakome ko je služio vojsku. Pogotovo ko je bio pešadija. A naročito onima koji su bili u ratu.
    Vučić je pokušao uz pomoć Radojčića i njegove paravojne jedinice, da podigne ustanak to jest, oružani pobunu na Kosmetu. Pukli su. Propali.

  4. Ako je već tako kao što kaže američki pukovnik postavlja se logično pitanje zašto ova grupa nije pružila nikakav oružani otpor kosovskoj policiji, zbog čega su se odmah povukli u manastir ne upotrebivši ništa od navedenog oružja, i zbog čega ih policija nije napadala narednih 8 sati sve dok se bezbedno nisu povukli na teritoriju Srbije?

  5. @Nenad

    Poštovani Nenade, da nije bilo izveštavanja u listu Danas, živeli bi u mraku i ponovo verovali da je napadnut goloruki narod. Vaš komentar je tendenciozan.

  6. Ako se vec citira americki pukovnik, mogla bi njegova slika umesto Nasega. Bilo je vise nego previse Nasega u proteklih 12 godina.

  7. @Vladdimir
    Pa zato jer se radi o najobičnijim amaterima skupljenim sa koca i konopca kao što su i njihovi nalogodavci iz Rusije skupili i poslali u Ukrajinu.

  8. I da je ovo bio pokušaj ‘ustanka’, ne bi se završio kako jeste, bez otpora. Ako su mogli da pregaze policiju, zašto nisu..

  9. Danas su na sever KiM dopremljena tela ubijenih Srba koja su u užasnom stanju. O tome niste izvestili. Mogli ste da pošaljete novinara dole, sigurno bi neko od vaših uživao u naricanje majki, žena i sestara.

  10. @Džomba
    Pa s kim bre da podignu ustanak? Nije narod lud da gine, dosta je toga bilo. Kamera je iste večeri prikazala korzo u Kosov.Mitrovici, ljudi se ležerno šetaju i uživaju u toploj jesenjoj večeri, mladi momci u bermudama, devojke skockane, kao da se ništa ne dešava. Kakav ustanak, kakvi bakrači!

  11. Golotuki narod.Viđeno u Krajini na vojnom poligonu Slunj gde je lred Martićem prodefilovalo sve savremeno raketno oružije,tenkovi imi i avione,Postoji snimak te parade na you tube ukucati „parada na Slunju“ tad su bili jači od Hrvatske.Zar u Srbiji nije novi zakon o zabrani ppsedovanja ne legalnog oružijaZašti Srbija nije uhapsila vlasnike tog jer su svi u Srbiji? ?

  12. Čudi me da niste pisali kako je Djokovic podelio sliku ispred Hrama sv Save na svojim društvenim mrežama. A da, to ne smete, ipak je suviše popularan i ako bi ga kritikovali to bi oštetilo vas imidž i vašu stvar.

  13. To su bili ludo hrabri mladi Srbi.Da su kojim slucajem tu bili momci iz 63,72,SAJ-a,zadarmerije ili Beretki ne bi se vratio ni jedan Kurtijevac.Ovako,momci su isli srcem i na zalost,tragicno zavrsili.Ali su pokazali da se nikoga ne boje.

  14. Отићи ће једног дана каубој преко баре – кад тад !.

  15. I sta sad??? Izginule partiote!!!Glavni huskac je pobegao i setka se po BG umesto da bude u zatvoru s optuznicom za terorizam!!! EU ce nam uvesti sankcije!!! Narod ce preskupo platiti ovaj idiotizam!!! Od KiM da se vrati u maticu Srbiju vise nema nista!!! Za mene je ovo veleizdaja!!!!

  16. Dzomba,nije narod pod oruzijem banda!!! Posebno ne tamo gde se ugnjetava svakog dana!!!!Banda su huskaci tog naroda!!! Imas slike vile i po tome treba da ti bude sve jasno!!!Taj narod pod oruzijem nema ni delic toga a placaju zivotom!

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 8

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.