Bivši gradonačelnik: Kragujevac u „neviđenim“ dugovima

Ostavite komentar


  1. Dok je ovaj Stevanović vladao,porez na kuću sam plaćao 12000 din,sada 8000 din.Znači ovi koje ne mogu očima da gledam su ,,smanjili,, njegovu pljačku,a sad će on da je umanji još 3 puta.AHA. Dok je vladao dizao je asfaltirane dobre trotoare svuda po gradu da bi ugradjivao kocke,to je naravno ugradnja-dil,zajmio pare da plaća reprezentativne vaterpoliste ,pošto je jelte KG oduvek bio ,,čuven,, po vaterpolu,asfalt i infrastruktura su išli samo u mesne zajednice gde je pobedjivao,o nameštenim tenderima po gradu može se do sutra,i sad takva lopina koja da je normalan uživao bi u nakradenom do sada,hoće još.Ne sumnjam i da će da mu uspe,pošto i u KG kao i u celoj Srbiji,pretežno žive ovce,a ne ljudi.

  2. Samo ti bivsi gradonacelnice nemoj o dugovima, da se sa Radomirom uhvatis pod ruku pa obojca u neki drugi grad. Daleko od Kragujevca.

  3. O Verkovim navodnim dugovima pričaju samo Radomir i njegovi „stručnjaci“ i niko više. To nigde nije bilo prikazano, jer nije ni bilo realno. Grad je bio tada zadužen kao i većina drugih gradova u Srbiji, ni manje ni više. Takvo je bilo vreme. A danas, kada je već pet godina na vlasti u Kragujevcu SNS, dugovi grada su pet puta veći. Znači svake godine su rasli. Iz današnje perspektive smešna je Radomirova priča o Verkovim „dugovima“. Činjenica je da Kragujevac sve više tone, a da kragujevački naprednjaci sve više lažu.

  4. Nesto se pitam kako je moguce da je Kragujevac tolika selendra?
    Glume neku velicinu a zapravo su grad bez ideje i gradjana.Da nije tako ne bi dozvolili da im jedan takav seljo kao tomin sinko upravlja gradom!

    1. Kad bi u Kragujevcu živeli samo Kragujevčani, a u Beogradu samo Beograđani, Kragujevac bi imao samo 30.000, a Beograd samo 300.000 stanovnika! E ko je sad tu veće selo KG ili BG?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.