Blic: Brnabić postaje članica SNS

Ostavite komentar


    1. …da, jedna sveobuhvatno odvratna situacija i u pozadini „narod“ koji sve to bespogovorno guta….

    2. Jasrbin:Naravno da je bila vanstranačka ličnost.Pošto je se uverila da naprednjaci vode ispravnu politiku, odlučilav je da im se prikljući.

      1. Tako je Marko sebije. Nego, slažeš li se da uvedemo nivi verski praznik – sveti aca srbin, patrijarh mu ionako već ljubi ruku pred ispovedaonicom. <<<<<<<<<<<<<<dodika za kuma. Amin

    3. Čuj vanstranačka ličnost, ona je vanlična ličnost. Ona je bezličnost ma gde pripadala.

    1. SNS uclanjavanjem Brbabicke, konacno, postaje gej udruzenje. Ako, ako, cestitam im od srca!

  1. Cestitam. Iscimala se jadna sve ove godine podilazeci i ulagujuci se AV, stize nagrada za trud. Priznajem da mi se od ove vrste ljudi povraca.

    1. Baba;Nije se ona cimala ni ulagivala nikom, nego je zajedno sa predsednikom Vučićem vodila politiku u korist svih građana radi poboljšanja njihovog stanarda.

    1. Mislim da je Vaš komentar,botino,trebao da glasi:Dobro došla u Firmu,premijerko!

  2. Znak kako može u Srbiji funkcionalno neobrazovana osoba da postane premijer,zamislite imate firmu koja pravi 30 milijardi evra godišnje i vi na čelo svoje firme postavite osobu poput našeg premijera,ništa lično al jadna je ta firma.

  3. Ana Brnabić je svojim radom i rezultatima pokazala sposobnost i marljivost. SNS može da bude ponosna na takve članove.

  4. Očigledno je, da je i do ušiju predsednika Srbije došao »glas« koji se već tiho čuje po hodnicima i kuloarima Evropske komisije i Evropskog parlamenta u Briselu i koji »govori« da se neće »blagonaklono« gledati na parlamentarne izbore u Srbiji ako tada predsednik Srbije bude i predsednik jedne političke partije, a pogotovo ako njegovo ime bude na izbornoj listi te političke partije.

    1. Ko je najbolji u Unistenju Srbije hoces reci. Sns. To i vrapci znaju.

  5. Znaci Brnaba je prosla test na prijemnom iz MAFIJOKRATIJE, prema tome bice punopravni clan Vucicevog KLANA pod nazivom SNS ( naprdnjacki kartel ). Nije ni cudo u poslednjih godinuipo dana doticna je evoluirala od „fikusa“ do zesceg naprdnjackog osionog terijercica ( glavni pit-bul je samo jedan ) po utvrdjenom treningu ili kursu velikog vodje ( firera ) Aleksandra Vucica. Sada je naprdnjacka menazerija u kompletnom sastavu, spremnom za kolektivno lustriranje i smestanje u ustanovu zatvorenog tipa. Srecno joj bilo „ulepsala“ je ovaj Vucicopajtonovski cirkus 100%.

  6. Sada kada Martinovic i Maja Gojkovic pocnu da sapucu, cuti, Ana je tu 🙂

  7. Nisam siguran da joj je ovo pametan potez. Ona odavno ima jako nizak rejting kod većine članova SNS, čak niži od nekih ministara, miljenika AV.

  8. Izvinite,ko bi primio ovu spodobu u neku nasu normalnu ,opozicionu partiju.Niko.Takva nam ne treba.

  9. Oh, najzad ta divna ljubav je krunisana i brakom,nek su sretna naprednjacka deca dobila su jos jednu/og staratelja..

  10. Ma gde ćeš sad u SNS, sad kad su krenuli sa raspadanjem i truljenjem….??

  11. Do sada je bila samo ne stranacki bot, a od sada ce biti sns stranacki bot.

  12. Ana, Ana, čemu onolike završene škole na Zapadu, u demokratiji, kada je više nego očito da si samo karijerista i ništa više kad prihvataš autokratiju kao društceni sistem? Ali, čim se smeni ova vlast ti si politički mrtva, kao i tvoj gazda. Zato uživaj još malo u svojim bezumnim postupcima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.