BLOG: Vučić položio zakletvu za drugi predsednički mandat (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar

  1. Kad su se okupili neka ga pitaju gde ima ŠEĆERA pošto je obišao sve radnje, ja gde god udjem šećera nema.

  2. Polaže zakletvu pred gradjanima,jer je prošli saziv raspušten,a novi nije verifikovan.

  3. Ko je obezbeđivao skup od razdraganih obožavalac? Velja Nevolja? Ah, daa

  4. Vučić je najveća sramota i najveća štetočina srpskog naroda. Zna strani faktor kakvu će ličnost nametnuti srpskom narodu i preko koga će ostvairti svoje ciljeve. Osim što je prodao KiM potpisivanjem briselskog sporazuma, on je, za razliku od turske vladavine u trajanju od 500 godina i komunističke vladavine Josifa Broza Tita (vatikanske produžene ruke), uspio da prvi put u istoriji SPC napravi raskol i dodeli autokefalnost tzv. severno-makednoskoj pravoslavnoj crkvi. Posledice devastiranog EPS-a, osnovne privredne žile kucavice, već narod oseća u velikoj meri, a to je samo dokaz da je svaka pora društva na isti način razorena. On se ponaša kao da je siguran da posle njegove vlasti Srbija neće postojati i da neće nikada i nikome podnositi račune.
    A vi akdemici, intelektualci i crkveni velikodostojnoci i dalje čekajte da se slepi vođa umori.

  5. Rusija je ovaj rat već izgubila.Putin zajedno sa Rusijom sami sebe upropastili,izolirali i polako sebe uništili. Gledaćemo Rusiju pod sankcijama iz godine u godinu kako osiromaše narednih 40-50 godina. Niko ne bi želeo biti trenutno u Rusku kožu. Ne daj BOŽE.

Ostavite komentar

Politika

Zelenović traži hitnu sednicu o sporazumu sa Rusijom 10

Zelenović traži hitnu sednicu o sporazumu sa Rusijom

Šef poslaničke grupe Moramo - Zajedno Nebojša Zelenović uputio je zahtev predsedniku Skupštine Srbije da sazove posebnu vanrednu sednicu na kojoj će ministar spoljnih poslova Nikola Selaković i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović odgovarati na poslanička pitanja o situaciji posle potpisivanja sporazuma s Rusijom.

Naslovna strana

27. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.