Uoči blokade auto-puta Putevi Srbije savetuju vozačima da koriste obilaznicu oko Beograda 1Foto: Radmila Marković/Danas

Javno preduzeće Putevi Srbije preporučilo je učesnicima u saobraćaju da zbog gužvi koje se očekuju u popodnevnim satima koriste obilaznicu oko Beograda.

Kako je navedno u servisnim informacijama „zbog mogućih saobraćajnih gužvi i pojačanog intenziteta saobraćaja, danas, u popodnevnim časovima, na delu auto-puta kroz Beograd, preporuka je da učesnici u saobraćaju koriste novoizgrađenu Obilaznicu Beograda kao alternativni putni pravac“.

U Putevima Srbije mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Danas u 16 sati počinje blokada auto-puta E75 koju organizuju učesnici protesta „Srbija protiv nasilja“. Blokada će početi sa dve punkta, sa kojih će vozila da se kreću usporeno. Prvi je kod naplatne rampe Bubanj potok, a drugi kod Šimanovaca. Dve kolone vozila trebalo bi da se sretnu kod Sava centra gde će se put biti obustavljen za saobraćaj do 20 sati.

Obilaznicu oko Beograda svečano je otvorio u sredu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a danas se sa ministrom finansija Sinišom Malim provozao kolima po njoj.

Dva vozača, malo jača…ne znam koji je Jare, a koji Paja, ali znam da će na ovom mestu, gde sam parkirao svoju limuzinu, doneti ogromne šanse i mnogo posla Srbiji i Beogradu, napisao je Vučić ciljajući na likove iz popularne domaće TV serije „Kamiondžije“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari