Blumberg: Vučićev SNS obezbedio ogromnu većinu, glavna prepreka Kosovo

Ostavite komentar


  1. Pratio sam strane portale i najcitanije novine, velika vecina nije konstatovala iskreno nikakvu nedemokraticnost, diktaturu i ostalo.. Po neko je napisao recenicu da Vucic kontrolise medije, ali vecina ni to, tako da zna se odavno koliko njih zabole..

  2. SNS je dokazao da se moze pobediti pozitivnom i cistom kampanjom. Svaka cast.

  3. Samo dijalogom moze da se resi trenutno pitanje i status naseg naroda na KiM.

  4. Kosovo je za svakog problem. U svakom slucaju Vucic ce se mnogo bolje boriti za Kosovo nego bilo ko drugi. Narodu je to jasno i zato su mu dali toliku podrsku.

  5. Interesantno gledište je iskazano u tekstu. Da razjasnimo stvar. Ko je jači taj tlači. Dakle to je okupirana teritorija Srbije a ne susedna država. Ipak postoje i dokumenti koji to regulišu kao rez.UN 1244, briselski sporazum (koji inače samo formalno postoji u delu obaveza prema nama. Neka „analitičari“ u Blumbergu provere pa će saznati da to takozvano Kosovo nije država a sve dok mi Srbi na REFERENDUMU ne kažemo drugačije, neče ni biti. Onaj ko ga bez REFERENDUMA preda bilo kome po bilo kom osnovu će biti kažnjen.

  6. Problem Kosmeta je problem svih problema, i Srbija je spremna za dijalog, za razliku od druge strane.

  7. Gradjani su na izborima rekli kome veruju, i pokazali u kom pravcu žele da zemlja ide.

  8. Sitaucija u svetu se promenila, sada vreme radi za nas, i problem Kosmeta će biti rešen u našu korist.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.