Bocan Harčenko: EU tera Srbiju da uvede sankcije, a najveći je partner Rusije

Ostavite komentar


  1. Da su Rusi mama iskreni prijatelji, sami bi rekli, nama vaše sankcije nikako ni ma šta ne utiču, nećemo ih ni osetiti i uvedite nam ih , nemojte da zbog toga vi trpite i ispaštate….ali ne, izgleda da Ruski narod vise voli i Bugare, i Madjare i ostale od nas a mi smo im moneta za potkusurivanje….samo steta sto nase rukovodstvo to ne vidi, ne želi da vidi ili rade za Ruse i namerno unistavaju Srbiju…

  2. Pa lepo Zarko. Kako bi bilo da nama ostalima kazete sta to vidite svojim ocima i cujete svojim usima u vezi njegove izjave. I pored svega EU je najveci trgovinski partner Rusije. To je i po zvanicnim statistikama iz EU i Rusije. Sta tu ima sporno?

  3. Treba vam uvwti sankcije i totalno se distancirati u svakom smislu . Tito vam je jednom rekao NE ! i bio je u pravu .

  4. Aleksandre, vrlo lepo receno. Mi smo „pred vratima EU“ vise od 20 godina a recimo Hrvatska je instant primljena bez obzira na ucesce u ratu i prilike u zemlji. Stoga, neverujem da bi uvodjenje sankcija ili bilo sta drugo povecalo nasu mogucnost prijema u EU. Takodje, zaista mi najblaze receno smeta to sto su nas sve clani e EU bez pardona i sa zadovoljstvom bombardovale 1999.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.