Bojkot opcija, ne i konačna odluka DS

Glavni odbor Demokratske stranke zaseda sutra u 12 sati, zatim sednica proširenog DS-a

Ostavite komentar


  1. sta sada kada je pozvan oeps da sve kontrolise vi neznate sta da raditr od besa i to vam ne odgovara jer znate da krade svakako nije bilo pa sada nemate nasta da se vadite na vasu pogubnu politiku

  2. Ovi iz DS su bli Vučiću nego narodu,verovatno im je nešto obećano.Samo da mi je da znam šta očekuju da se promeni na bolje da bi izašli na izbore.Očigledno tvrde pazar kao Čeda.

  3. Ja bih zaisza voleo da DS izade na izbore i da Kena i Balša vode listu. Tu bi se pokazao pun kapacitet DS. I mnogo jasnije nego na izborima u Beogradu gde je DS imala 2%. Ajmo Kena ajde Balša, svi u napad!

  4. Resila UDBA da ugasi DS .Ako glasaju da idu na izbore -dok sam ziv ja i moja porodica necemo ih nikad glasati. Oni pominju Djilasa i ne izuvaju se daleko od Morave al AV ne pominju. Moraci nisu Sumadinci nego Moravci.
    Znaci ako ih 7 dana pred izbore pusti na TV oni bi na izbore ako im i da malo para ma oni bi ga i glasali. Uspeo je Kostunica i Tadic sa prociscenjem DS pravi su otisli a UDBASKA DECA iz DS sad slusaju oceve.

  5. Vi ste ih stvorili,oni će vas pojesti.Nije vam dovoljno šta vam rade,kako vas nazivaju,koliko ponižavaju,šta im je cilj da urade sa vama i svakim drugim,pa im idete na ruku predstavljajući ikebanu(suvo cveće) u njihovoj vazni?Da li očekujete da ćete za mesec dana kampanje i dva tri pojavljivanja na RTS uspeti da operete svu ljagu kojom ste preliveni?Da se izbrukate za cenzus(ili da vas puste da ga pređete),ne dolikuje vama kao partiji,to je vaš kraj.BIA i njeni ljudi u vašoj stranci uspevaju da vas vode tome kraju,a cena davanja legitimiteta predaje Kosova biće prevelika.Neka vam je dragi Bog na pomoći.

  6. Kao vas glasac od devedesetih „zelim vam“ da ostvarite“ veliki“ uspeh na narednim izborima i zelim da vam kazem da moj glas vise nikada necete imati. moj glas.Ja cu sigurno bojkotovati ove izbore jer mislim da je to nesto najnormalnije u ovim uslovima.

  7. Clan DS od 1993 godine, prosao sve i svasta, jedva preziveo ujedinjenje sa krivcima za razjedinjenje a sada da izadjem na izbore zbog 20 tak mediokriteta koji nezneju da zive ako nisu Pslanici., e to vise ne mogu. U tom slucaju Zbogom voljena Stranko, sada bez casti, obraza i svoje osobenosti. KATASTROFA

  8. Ko je ovaj Milojčić?
    Pazi, on je protiv bojkota i neko nekoga, kaže, „ucenjuje“.

    Kao i 90ih,
    budite uvereni, da kad neko ovako govori i unosi nejedinstvo u opoziciju, taj je ubačen.
    Deja vu, iz iste kuhinje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.