Bojkotom smo vratili SNS i SRS u prirodni zagrljaj

Goran Ćirić, šef poslaničkog kluba Demokratske stranke, za Danas

Ostavite komentar


  1. SKUPŠTINA I SUŠTINA: Suština demokratije je skup višepartijskih neistomišljenika u Skupštini na kojem svaki poslanik može da utiče na skupštinske odluke jer se nikome ne uskraćuje sloboda govora!

  2. U pravu ste gospodine Ćiriću. SNS i radikali su jedni te isti ljudi. Trenutno srbijom vlada jedan čovek preko njegove dve partije (RS i SNS) uz pomoć svojih poltrona. Žalosno je to što on kao takav vlada a nema dana radnog staža u privredi. Žalosno je što on javno preko poltronskih medija laže naivne i neobrazovane.

    1. Zalosno je sto vi hocete silom jos da pljackate. Naprednjaci su vasa desna ruka. S.R.S JE JEDINA OPOZICIJA VAMA PLJACKASIMA I JEDNIM I DRUGIM

      1. Ha ha ha, mislio sam da se SRS sveo na desetak članova (koji se slikaju oko Šešelja) a da su ostali prešli u (kloniranu) SNS, ali izgleda da još ima pokoji slobodni radikalski strelac. Šešelj je još od Titovog vremena bio verni sluga (tada KPJ) vlasti, kasnije je verno služio Miloševiću (SPS i JUL) i Baba Juli a danas dosledno služi svom bivšem đaku i pripravniku Vučiću. Ne bih da više trošim reči na zbog tog šljama.

        1. Koliko se ja secam u Titovo vreme neki Djilasi i Pozderci su itekako negovani,za vreme Slobe Djindjic je napravio svoje prve milione.Drugo,demokrate su pretile pred onaj oktobar da ce vesati,pobiti…pa je to bilo u svetu podrzano.Kasnije su se cepali ,krpili,prekrajali,ponovo sastavljali a sad se udruzuju sa onima sa kojima su se najzesce pljuvali.Ako vam je prirodno da se DS vraca i sto im je otislo i sto ih ne podnosi pomirite se i sa tim da ce se Seselju vratiti ono sto je od njega nastalo.Ako uzmemo u obzir da je i vecina zutaca u jednom momentu zivota bila za Seselja ,bice to jedna veeeeelika vecina.To sto vi na pistaljku sa zapada zapenite u nadi da ce se ponoviti 5.oktobar pokusajte nekom drugom da objasnite.

          1. To novokomponovanim radikalima, naprednjacima, a u suštini šešeljoidima, Josip i Vjekoslav iz guzice progovara. Vlasna familija zbija redove i sprema se za finalno odbrojavanje tako da bi trebalo građanima da bude jasno šta da očekuju od ove bulumente u narednih par godina. Oštrite olovke građani Srbije na vreme ili će te morati oštriti nešto drugo.

  3. Gorane, da li si i dalje specijalni „savetnik“ generalnog direktora u JP „Pošta Srbije“?
    Kolika ti je savetnička plata?
    Koliko si kao „savetnik“ u Pošti prihodovao od 2012, do danas?

    „Teoretski ljubav lepo zvuči. Malčice je drugčije u praksi. Mnogo toga ima se uči. Hajmo, dole stigao je taksi“….

    1. Šta je umetnik sa ovim hteo? Dali to znači da svi za operacionim stolom moraju da budu iz iste stranke, recimo SNS, da bi operacija uspela? A posebno ako je asistent iz DS a! Bedaki !

  4. Nažalost, POGREŠNA ODLUKA.
    I još lekcija svima nama da smo nesposobni da vidimo šta se to dešava.

    Seti se G. Čomić + DS-a.
    Mi pamtimo.

  5. Pa, ako vam je to bio cilj, onda ste uspeli?! Ne znam šta je poenta ove slavodobitne konstatacije gospodina Ćirića, koji još živi u nekim prošlim vremenima. Shodno logici gospodina Ćirića ispada da je i DS uleteo u zagrljaj mnogim političkim grupacijama, kojih su se do juče stideli.

  6. Onda kada je Gojkovic bezrazlozno i bespravno zatvorila Skupstinu, uoci izbora 2017., tada je trebalo ici na proteste. Protiv samovolje vlasti, a ne protiv rezultata izbora.
    A bojkot je ok, ne treba radikalima davati legitimitet. Za njihove prostakluke i za krsenje zakona od strane presvucenih radikasla.
    Jadna je EU koja poidrzava ovakvu vlast.

  7. Kaze se u clanku da je vlast antievropska.S obzirom da je sadasnja tzv Evropa podosta profasisticka a u nekim segmentima i fasisticka sasvim je u redu da mnogi budu protiv takvih.Ne treba se tome cuditi vec se treba cuditi onima koji bezrezervno i nekriticki podrzavaju takve evropske tendencije.Ovakva Evropa koja je zamisljena jos u Hitlerovo vreme ne treba da postoji i mora se reformisati u demokratskom duhu.Sadasnja veoma malobrojna opozicija placena od strane zapada i Siptara nema nikakvu perspektivu kao ni bilo kakav program sem ako nije program da se moraju docepati vlasti i raditi ono sto su radili u vremenu antinarodnog i antidrzavnog DOS-a

    1. Ne možete objasniti postupke ni Radete ni Šešelja 1 ni Šešelja 2 ako polazite od uobičajenih moralnih stavova za ovu sredinu. Morate proučiti istoriju bogumilstva na teritoriji Bosne i Hercegovine i način na koji su se oni odnosili (1)-prema deci (2)-prema ženama (3)-prema pokojnicima.

  8. – Niste vi „..Bojkotom vratili SNS i SRS u prirodni zagrljaj…“. Oni su u tom „prirodnom zagrljaju“ bili još od formiranja SNS jedino što to sada otvoreno pokazuju.
    – Zna se da je oko 3/5 članova SNS „poreklom“ iz SRS a 1/5 su trojanci iz G17. Preostalu petinu čine „svi ostali“ koji su 2011-2012 poverovali u priče vodjstva SNS.
    – Osim toga, na izborima u zadnje 3-4 godine SRS ne prelazi cenzus jer njegovo članstvo masovno glasa za SNS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.