Bolton zamerio Trampu što nije još snažnije „kažnjavao” Kinu u ekonomskom smislu

Poruke bivšeg Trampovog savetnika za nacionalnu bezbednost u diskusiji u organizaciji Društva „Henri Džekson“

Ostavite komentar


  1. Bolton nije zamerio Trampu sto nije kaznjavao vise Kinu. Vec je Tramp njemu zamerio sto je svojim SPONZORIMA odao jednu od varijanti americkih vojnih resenja za Venecuelu o ANGAZOVANJU 5000 marinaca u toj latinoamerickoj drzavi. Zato ga je i otpustio jer se zalagao u nacionalnoj bezbednosti za otvaranje ratova, a ne povlacenje vojnika sa svetskih zarista sto je bilo trampovovo predizborno obecanje, koje je na kraju i ostvario.
    Bolton nije otkrio nikakvu toplu vodu kad je rekao da su Kina i Rusija sposobne da proizvode biolosko oruzje, jer one to jesu.
    Ali, Bolton nije rekao da su jedino SAD sposobne da biolosko oruzje ZLOUPOTREBE i upotrebe cak i nad svojim stanovnistvom. Po svedocenju jednog jermenskog naucnika-biologa, profesionalno angazovanog u tajnoj americkoj laboratoriji u toj drzavi, koji je rekao da SAD od 1998.godine realizuju dva tajna projekta o prikupljanju patogena sirom sveta i njihovom prepakovanju u biolosko oruzje. On je takodje istakao da se u Ukrajini nalazi jos 8 takvih tajnih laboratorija, gde se eksperimentise sa zarazama i o rezultatima obavestavaju vodje projekta u Merilendu. Po svedocenju ovog coveka tako je nastao i Kovid 19, ili korona pandemija. Jer, prema ovom naucniku, koji je profesionalno radio na ovom americkom projektu, postoje 4 korona virusa koji su uoceni u istocnoj Evropi, od kojih se ljudi razboljevaju tako sto kijaju i imaju blage prehlade, i JEDAN KORONA VIRUS koji potice sa Bliskog istoka koji je SMRTONOSAN.
    Verocatno su laboratorije u MERILENDU bas od ovog bliskoistocnog virusa spakovali svetu KOVID 19, a migranti sa bliskog istoka koji su vodjeni rukom CIA preplavili Evropu, mozda su bas i razneli zarazu, jer su naterani na pesacenje i nehumane uslove zivota na teritorijama gde nikada nisu ziveli.
    Zato svi koji kazu da je Kovid 19 kineski virus klevecu Kinu. Pa i Tramp. Jer, to je americki virus protiv Evrope, koji je Amerikancima trebao kako bi se srusila evropska ekonomija i pokusala da dostigne konkurentnost koju su SAD odavno izgubile zbog megalomanske korupcije o vodjenja non-stop privatnih ratova radi pljacke drugih naroda i popunjavanja budzetske rupe, neravnoteze u strukturi privrede u korist neproizvodnog-usluznog sektora i nerealnosti berze koja je razmakla trgovinu na 30-togodisnja ocekivanja proizvodnje koja se sad vec prodaje.
    P.s. Sam9 bez cenzure

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.