Boris Tadić: Istorija ne počinje od Vučića, bio sam u Jasenovcu

Bivšeg predsednika Srbije zabrinjava „količina laži“ koju izgovara sadašnji

Ostavite komentar


  1. ‘SVETI’ ACO VUCIC DA LAZE ?
    NEMOGUCE!
    ON SAMO NE GOVORI ISTINU:):):)

  2. Bukvalno poklonio vlast, i taj tvoj,, neki drugi film,, ipak necemo gledati

  3. Tadić je nešto najbolje što smo imali od devedesetih.Setite se Fijata,setite se ko je vratio Telekom,jedino mu zameram što je to platila pošta,a onda prešla u ruke vlade.Znate,obrazovanje je tradicija u njegovoj porodici,avaj sada ne zna ni da piše.Pogledaj te kakav rukopis ima,užas.

  4. Teško će se u istoriji srpskog naroda naći ličnost koja je prigrabila i provatizovala u tolikoj meri vlast, a da je prosula toliko obećanja i laži. Glavni „gutači“ tih laži i nebuloza su funkcionalno nepismene osobe, slabomisleće i kratkopamteće, a one nažalost predstavljaju dobar deo populacije. I sve dok je to tako, on će moćio ds ruinira i koristi u sopstvene svrhe državnu konstrukciju .

  5. Ja ne znam gde je i da li je Tadic bio ali ja ne mogu da nadjem ni jednu fotografiju, clanak ili izjavu njega iz Jasenovca ili Jadovna u Hrvatskoj. Postoji mnostvo clanaka o njegovoj poseti memorijalnom centru Jasenovac u Donjoj Gradini u Republici Srpskoj.
    Ne bi me cudilo da Vucic laze ali bi me cudilo da niko nije zabelezio posetu predsednika Srbije logorima u Hrvatskoj…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.