Boris Tadić primetio: Vučić pomešao mantije i muftije

Ostavite komentar


  1. Vučićeva reakcija na terenu je važnija od sitnih verbalnih grešaka koje su neizbežne.

  2. Pa normalno je da je primetio grešku a kada se gradi i stvara u ovoj zemlji njega nema, posramljen.

  3. Meni više za oči zapada dražesni osmeh bivšeg nam Predsednika upućen sadašnjem

  4. Ne kaze se za dzabe “navalili ko muve na ….. ili botovi na vest o vucicevoj gluposti”.

  5. Od 22 komentara 20 su SNS botovi, izgladneli u vreme ‘zlatnog doba’ jure sendvice.

  6. Sns botine,za razliku od vašeg Vučića,Tadić je gospodin čovek.Tadić je obrazovan,kulturan,pravi predsednik,dok je Vučić obična bosanska cepanica.

  7. За разлику од Тадића обишао је Србију уздуж и попреко и познаје свако село,засеок али и народ познаје њега.

  8. Interesantno, kad se pogledaju svi komentari, kako veliki broj njih sadrzi jednu prosto-prosirenu recenicu, sa otprilike istim sadrzajem i smislom. Ocito nisu 20 botova, kao sto neko napisa, vec, verovatno jedan, ciji intelekt i elokvencija ne dosezu Vladankin!

  9. Pored obesmišljavanja baš svih institucija Republike, glavni obeležje AV-ovog “zlatnog doba“ su ovi paraziti, botovi.

  10. Ne porede se babe i zabe.Tadic je za Vucica gospodin par ekselans a vi sendvicari ,ste jednako prosti i zadojeni mrznjom i pohlepom kao i vas predsednik.

  11. Ljudi, postoji li objašnjenje zašto se ovoliki prostor, u komentarima, daje botovima!? Ja više ne znam na kom sam portalu. „Čitaoci Danasa“ hvale Vučića!?

  12. a ni mantija nije verbalna greška .Kao što i burek sa sirom nije burek već SIRNICA…
    E moji botovi dal obraza imate ili je sve OBRAZ ĐON?

  13. Biti limar je pošten posao, ali praviti se pametan po internetu, pridavajući važnost lapsusima, koji nam se svima dešavaju na dnevnom nivou, to je odlika glupih ljudi.

  14. Pa sta ce covek,umoran.Radi 24/7,mora da se bavi politikom,zdravstvom,skolstvom,medijima,gradjevinarstvom,sportom i jos 1000 drugih stvari kod nas ovako nesposobnih.A nama smesno sto hoce da pojede muftiju,gladan covek.

  15. Stalno se pitam kako razmislja jedan bot i nikako ne dobijam odgovor na takvo pitanje, te zakljucih da bot ne razmislja, dobije zadatak i odradi zadatak bez obzira na rezultat vazno je dobiti sendivic, sok i nesto pride. Blago vama dok traje, ono jest da je sledece pitanje sta ce biti kada prestane da traje, mozda se pridruzite onim tz. preletacima, sto nije iskljuceno. Ziveli

  16. A pre nego sto komentarisete postovani botovi bilo bi lepo da se upoznate sa znacenjem reci Muftija. Tada biste videli su besmisao vasih negativnih komentara bez razmisljanja.
    Muftija je predstavnik verske vlasti i pravosudni tumač šerijata, islamskog zakona, priznat zbog svoje čestitosti, verskog i pravnog znanja.
    Ziveli

  17. Ovaj glumac je prvi hteo da skloni muftiju Zukorlica ali mu nije pošlo za rukom i sada daje sebi za pravo da priča o drugima. Ne brini se ti, znamo mi kakav odnos da imamo prema našim verskim autoritetima i njih ne može niko da pojede dok smo mi uz njih.

  18. @balkan zato ga i cuvaju, da im sto duze traje i vlada, jer posle njega nisu sposobni za bilo kakav posten posao.

  19. Vazno je da ti nisi iso si na mantije obilazio pokojnog muvtiju a gradjani nisu dobili nista nepametuj vise

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.