Borko Stefanović: Objašnjenje Vučiću – nemate nikakvu većinu

Ostavite komentar


  1. Направи дует плакања са твојим власником. хахахаха

  2. Ako npr mamo 1000 glasova izašlih na izborima, i od toga 600 za neku opozicionu a 400 glasova za vlast npr, i onda se odnekud dovede još 300 fantomskih birača i pozicija u takvoj situaciji kao ima 700..a opozicija je ostala kao na 600..izašlih je kao 300 više nego što bi se očekivalo..zamislićemo da ovaj uzorak odgovara za 5 mesta odbornika.. na pravom i poštenom načini bi bilo 3 naspram 2 odbornika..posle inženjeringa bi došli na 2 naspram 3 odbornika za poziciju.. opali su rezultati svih drugih, čak i saveznika SNSa, tj SPS, Mi, Zavetnika i itd..toliko na jednom primeru..strašna akcija..

  3. Kako bre delom legitimna. Ovaj stvarno priziva nesrecu. Sto kaze Bakic, nece do vode da stignu.

  4. SNS i Nestor imaju vecinu. Samo doktor licno nece ucestvovati u gradskoj vlasti, svi ostaki sa njegove liste – hice. Takav je dogovor.
    U javnosti ce se Nestor i „protiviti“, ali eto…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.