Borko Stefanović odgovorio Ivici Dačiću

Ostavite komentar


  1. SPS i SNS(SRS) su odavno trebali biti ukinuti kao stranke koje se nicim drugim nisu bavile osim nacionalnom izdajom,korupcijom i osiguranjem tapije za licnu promociju na srpskoj politickoj sceni.I eto ti njih opet,prvi predaju RIKu svoje liste kao da nista nije bilo,idemo dalje u nove pobede.Nece biti ni slucajno.

  2. Nista neobicno od vladajuce sekte, oni su uporni da nas ubedjuju da je nocu dan ili obrnuto, da nisu priznali KiM a slozili se da mogu u sve medjunarodne organizacije, da nam raste standard sa povecanjem plata i penzija od 5,5% tek od Oktobra iako cele godine je inflacija dvocifrena, da brane KiM a sada i tablice moraju da promene kao verovatno i licne karte, pasose….

  3. #sremac: nije ti lako od parizera da vidis da u toku vladavine „zutih“ je bio i SPS koji vam je glavni partner, da su vidjeni novi clanovi SNS upravo mnogi „zuti“

  4. Nazalost sremac, nisi u pravu. Oni su se vratili najvise zahvaljujuci belim listicima. Ali, to je danas potpuno nevazno. Kakve veze ima danasnja opozicija sa zutima ? Osim Djilasa, vecina tih zutih se ili priklonila SNS-u ili nije vise aktivna. Prema tome, dosta je vise price o „zutima“ koji nisu na vlasti vec 11 godina.

  5. Kafanski pevac Dacic, ministar inostranih poslova koji ne govori engleski, usto zvani „koferce“, beskicmenjak koga Vucic javno kinji. Cim on nesto izvali, ja znam da je suprotno.

  6. Oće da kaže da su dosmanlije bile bolje od Miloševića šešelja. Super majce mi.

  7. kada ćeš Borko vratiti pare RTSu jer si na njihov račun išao na koncer u Beč,bio bi red.

  8. Bravo. Sušta istina. Nažalost Srbijom opet vlada crveno(SPS)-crna(„SNS“-radikali) koalicija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.