Borko Stefanović: Pazite građani Beograda, Vojislav Šešelj će vam biti u neku ruku kandidat za gradonačelnika

Ostavite komentar


  1. Borko misli da ima podrsku naroda uz sve izrecene lazi i ne tako sjajan „radni staz“. Narod voli rezultate a ne prazne ispricane price

  2. Borku žao što neće on biti kandidat pa da digne malo prašinu za Šešelja,jer ipak je i on političar prošlosti!!!

  3. Zamolio bih nekog iz vlade ili opozicije R. SRBIJE da pred utakmicu Srbija Bugarska u Leskovcu obijasni termin „de fakto“ i „de jure“. Ti polupismena ljudi će se zabezeknuti.

  4. „Pozivamo građane da glasaju za našu listu zato što je ona garant da ćemo ispuniti ono što su građani tražili pogođeni katastrofalnom tragedijom, užasima korupcije, nasilja i rastom cena, pa i krahom kosovsko – metohijske politike”, rekao je Stefanović. Znači ako Borko pobedi, svi ovi problemi će biti rešeni? Krupna obećanja.

  5. Čim je bagra izvukla dva kuma iz naftalina, znajte narode da im je kraj u Beogradu blizu! Samo hrabro u Beogradu.Za jug neka se bore oni gi gu, ga, ne se znaje koj će tamo da pobedi.

  6. Seselj nije jedini kriminalac Koji hoce da nude gradonacalnik. Ima ih puno u Srbiji ii Republici sbskoj kod Dodona.

  7. Pa onda je Šešelj u neku ruku već vladao Starim Gradom sa Bastaćem kao i na Novom Beogradu sa Šapićem dok je bio opozicija.

  8. Sve što Borko priča, u pravu je! Ali, da li je opozicija obezbedila da ne glasaju oni koji su otišli, ili su umrli? Mojoj orijateljici je umro muž pre desetak godina, redovno dobija pozive i u glasačkom je spisku, odmah do nje.

  9. Вучић и наш прости и јадни народ су ужасна комбинација.

Ostavite komentar


Politika

Miščević: EU se širi pod geopolitičkim pritiscima 10

Miščević: EU se širi pod geopolitičkim pritiscima

Ministarka za evropske integracije Tanja Miščević izjavila je danas da je proces proširenja Evropske unije geopolitički proces koji se stalno menja i da nema jednoobraznih pregovora i rokova za pristupanje, a da je Srbija uradila mnogo toga što joj otvara prostor da nastavi put ka članstvu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.