Borko Stefanović: Pazite građani Beograda, Vojislav Šešelj će vam biti u neku ruku kandidat za gradonačelnika 1Foto FoNet Milica Vučković

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je danas da je Srpskoj naprednoj stranci (SNS) jasno da je već izgubila Beograd i da je „građanima preko glave i cena i korupcije i nasilja“.

„Ultimativni dokaz da im je režim krenuo strmoglavo dole je taj što je Vučić sada izvukao Tomislava Nikolića i Vojislava Šešelja. Pazite građani Beograda, Vojislav Šešelj će vam biti u neku ruku kandidat za gradonačelnika Beograda ispred Aleksandra Vučića. Sa Šešeljem se uhvatio očajan da uhvati bilo koji broj glasova sa konzervativnog krila i sad kaže ‘dajte ljudi šta date, samo da mi prva cifra bude četiri’, a neće biti četiri, nego će biti tri“, rekao je Stefanović gostujući na televiziji Nova S.

Stefanović je podsetio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić više od godinu dana najavljivao formiranje Narodnog pokreta za Srbiju, a prvi put je to pomenuo prošle godine u septembru, navodi se u saopštenju SSP.

“Oni su sada već godinu dana govorili o nečemu što je doživelo potpuni fijasko jednako kao i njihov kontramiting. Pokušali su da naprave pokret i nisu uspeli”, rekao je Stefanović.

On je istakao da je koalicija SNS – fijasko koalicija, da je njihov prvi veliki neupseh što su državu u ekonomskom smislu doveli u situaciju da građani nemaju da plate račune i nemaju šta da jedu, jer su cene otišle u nebo.

On je rekao da je drugi veliki neuspeh koalicije SNS što je otela građanima penzije, a treći je da su Srbiju izolovali od budućnosti, građana i saveznika.

„Ni javne ličnosti, ni taj SPS nije hteo da pravi pokret sa njim, i onda je on, da bi građane prevario, rekao videćemo kasnije i onda šta je to – lista Srpske napredne stranke. I onda su sve te ljude sada doveli na sopstvenu listu, a građane su lagali da prave nekakav pokret – to je potpuni fijasko“, ocenio je Stefanović.

On je rekao da se koalicija „Srbija protiv nasilja“ okupila sa ciljem da u Srbiju vrati normalnost i izvuče je iz spirale nasilja u koju ju je režim uveo i u kojoj nas drži već 11 godina.

Stefanović je istakao da je bitno da građani na izbore 17. decembra što masovnije izađu na izbore.

„Pozivamo građane da glasaju za našu listu zato što je ona garant da ćemo ispuniti ono što su građani tražili pogođeni katastrofalnom tragedijom, užasima korupcije, nasilja i rastom cena, pa i krahom kosovsko – metohijske politike”, rekao je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari