Zašto je Borko Stefanović promenio ime, a Vučić ga sad naziva fantomskim biračem?

Ostavite komentar


  1. „Ja ne misim da sam promenio ime, svi građani Srbije i moja porodica, i šira i uža, ceo život me zovu Borko i znaju kao Borko. Nisam se ja nazvao Dragan ili Marko, pa da neko kaže: ‘Jao vidite on je promenio ime’. Uradio sam to baš zato da bi naša ideja pobedila i da bismo mogli da se borimo do kraja, jer ako uradite sve da nas zaustavite, vežete nam i ruke i noge, i kažete ‘ne možeš sad da se kandiduješ zato što ko si ti da određuješ kako će se tvoja lista zvati“.. Ljudi šta je ovo, ja ništa ne razumem, da li neko može u jednoj rečenici da mi objasni da li je g-din promenio ime ili nije?

  2. a Nema objašnjenja za promenu prebivališta iz Ns u Bgd isto kao za onu vranjanku Stanojković

  3. Sta je briga bilo koga sto je neki covek promenio svoje ime, a Vucica narocito/ neka malo gleda u svoje dvoriste- u svakoj corbi je mirodjija!Gadi mi se!

  4. Oskarčiču, Oskarčiču džavolčiču jedan kako si samo enteligentan.

  5. Vučić je glavni manipulator u svom logoru a to je bar polovina srbije.
    Borko je jedan ,vučić preseljava na desetine hiljada gradjana po njegovoj volji,odnosno pakuje ih po njegovim logorima da bi on ostao na vlasti.

  6. Kakav smrad od bednika je više od decenije predsednik ove jadne Srbije!?!? Sramota me je od pokojnih dede i pradede, Solunaca. Pogotovu pradede, koji je umro ( ili je ubijen), u zarobljenuštvu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.