Borko Stefanović: Vučić je najranjiviji u Beogradu

To što neko sada sedi u skupštini i misli da je zbog toga mnogo bitan, to će mu potrajati još ovo leto* Bitno je ne samo pobediti Vučića, već i njegovog potencijalnog koalicionog partnera sa kojim bi mogao da napravi većinu
Lider Levice Srbije govori za Danas o formiranju opozicionog bloka

Ostavite komentar


  1. A Borko Stefanovic je najranjiviji u Novom Sadu gde se ljudi secaju da je u mladosti bio nacional socijalisticki skinhead a ne socijaldemokrata!

  2. Kao i vecini opozicionih lidere, jelte jel ih ima vise, zelja mu je samo da pobedi Vucica, pa nek ide zivot.A gde su Borko realne zelje?

  3. A sto Vam je cilj da srusite Vucica ,sto mu jednostavno ne pomognete u radu?

  4. Koalicija oko SNS će pobediti i u Beogradu, iako je na prošlim izborima dobila 44% glasova , ako NOVI Premijer značajno poboljša ekonomsku situaciju građana pre izbora (veće plate, očišćene ulice, zakrpljene rupe, bez narko dilera oko škola, ….)

  5. Nece to ujedinjenje nikad uspeti, prekorumpirani ste da bi se tako nesto dogodilo ,to se jasno videlo na poslednjim izborima.

  6. Sta je problem vucku da pobedi on je inteligentan. Dignne penzije za 500 i 1000 . To ti je u pivu 5 do 15 piva pa ako nije bolje sta je. Ako digne plate za 2000 h preko 20 piva . Srecni mucenici a on dobrotvor prosta racunica bas da vidim kako cete ga dobiti. Na koju foru sad ce da dodju migovi pa cemo sa dva miga da budemo vele sila da zajebemo hrvate. A onda i s300 pa ce rusi da oslobode kosovo iz nisa on ima pricu za osobe sa spec potrebama nije covek od juce kameleon. Ako padne neka zurka kod anci super svi smo nasi samo ponesite vazelin.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 7

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.